Άρης: Με Κάρλσον και Φαμπιάνο κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με Κάρλσον και Φαμπιάνο κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην αποστολή του Άρη μετά από τέσσερις μήνες, ενώ και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μάντζιου για τον αυριανό (21/4) αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Ντέιβιντ Κάρλσον είναι το σημείο αναφοράς στην αποστολή του Άρη για το αυριανό (21/4) παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στις επιλογές του Άκη Μάντζιου, μετά από τέσσερις μήνες. Ακόμα, ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και ο Φαμπιάνο. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι τραυματίες Βέλεθ, Φεράρι και ο Σουλεϊμάνοφ που ταλαιπωρείται από ίωση.

Διαβάστε επίσης: Η επιμονή, η στήριξη και η δικαίωση

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (21/04), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Moberg Karlsson, Saverio, Zamora, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Δεληζήσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ