Τερίμ: «Κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός- Αφιερωμένη στον κ. Παπαβασιλείου η νίκη για την απώλεια του αδερφού του»

Τερίμ: «Κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός- Αφιερωμένη στον κ. Παπαβασιλείου η νίκη για την απώλεια του αδερφού του»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, μετά το εμφατικό 5-0 επί της Λαμίας για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Απόλυτα ικανοποιημένος για το άνετο 5-0 επί της Λαμίας εμφανίστηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ο Τούρκος προπονητής αναφέρθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του της ομάδας του, στην παρουσία του κόσμου στις κερκίδες, ενώ τόνισε πως τώρα πια σκέφτονται το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Η προτεραιότητά μας ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους, είμαστε χαρούμενοι που το κάναμε αυτό με ένα διαφορετικό με πολλά γκολ. Κάθε αγώνας για εμάς είναι τελικός, μέχρι σήμερα για εμάς ήταν τελικός η Λαμία, τώρα είναι η ΑΕΚ.
Είχα πει πως όταν η ομάδα, οι οπαδοί και όλοι όσοι δουλεύουν στον Παναθηναϊκό είναι όλοι μαζί είμαστε πολύ δυνατοί. Ήταν πολύ όμορφο σήμερα που είχαμε τόσο κόσμο κοντά και παίζαμε σαν να είμαστε εντός έδρας,
Ο κύριος Γρηγόρης που είναι υπεύθυνός στην ομάδα μας είχε χάσει τον αδερφό του και θέλουμε να αφιερώσουμε εκεί τη νίκη μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ