Παναθηναϊκός: «Καθαρή» η μαγνητική του Μπερνάρ, αύριο κρίνεται η συμμετοχή του με την ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: «Καθαρή» η μαγνητική του Μπερνάρ, αύριο κρίνεται η συμμετοχή του με την ΑΕΚ

Γλίτωσε τη ζημία ο Μπερνάρ, αλλά η συμμετοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μία μέρα μετά την αναγκαστική του αλλαγή στη Λαμία λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους μύες, ο Μπερνάρ υποβλήθηκε σε μαγνητική αργά το απόγευμα της Δευτέρας (22/4).

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο 32χρονος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού δεν έχει υποστεί μεγάλη «ζημιά» ήτοι θλάση στο συγκεκριμένο σημείο, που θα τον έθετε νοκ-άουτ για 2-3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Το καλοκαίρι της «εκτόξευσης» και η σκληρή δουλειά

Εντούτοις, επειδή πρόκειται για πολύ «ύπουλο» σημείο κι ο Βραζιλιάνος είχε αυτή την ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους, η συμμετοχή του στο μεγάλο ματς της Τετάρτης (24/4) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena για την 7η αγωνιστική των play off της Super League, παραμένει στο 50-50.

Ο έμπειρος άσος θα δοκιμάσει να προπονηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (23/4), θα μιλήσει με το τεχνικό και το ιατρικό τιμ και πιθανότητα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», με τον Φατίχ Τερίμ να τον περιμένει έως την τελευταία στιγμή.

Ο Μπερνάρ άλλωστε, ξέρει καλύτερα απ’ όλους το σώμα του και θα φανεί σε μεγάλο βαθμό απ’ το πως θα νιώσει στο συγκεκριμένο σημείο την Τρίτη (23/4). Ο Τερίμ πάντως, δεν σκοπεύει να πάρει το ρίσκο, εάν δεν έχει απόλυτα καθαρή εικόνα έως και λίγες ώρες πριν απ’ το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, προετοιμάζοντας αντίστοιχα από τώρα και το Plan B.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ