Προανήγγειλε μεταγραφή από Βραζιλία ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Προανήγγειλε μεταγραφή από Βραζιλία ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Ο Γιώργος Σαββίδης σε νέο του «χτύπημα» μέσω Instagram, αναστάτωσε ευχάριστα τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προετοιμάζοντας για μεταγραφικό χτύπημα εκ Βραζιλίας.

Μετά την στασιμότητα που υπάρχει στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ ήρθε και μια ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στο instagram, για τον ερχομό ενός ταλαντούχου Βραζιλιάνου για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Ο μεγαλύτερος υιός της οικογένειας Σαββίδη, Γιώργος, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία σε ανάρτηση του στο instagram  με τη σημεία της Βραζιλίας  αναφέροντας: «Και τώρα χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας». Στη συνέχεια με δεύτερη του ανάρτηση και σε μία πιθανή συνέχεια αυτού του ποσταρίσματος, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε ακόμα μία φωτογραφία με ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται, γράφοντας: «Ένα κορυφαίο ταλέντο έρχεται σύντομα».

Οι δύο αναρτήσεις του μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου έρχονται σε μια στιγμή που υπάρχει άπνοια στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Την στιγμή που την Τετάρτη(20/6) ξεκινάει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ