Ολυμπιακός : Στο στόχαστρο ο Ρέγες

Ολυμπιακός : Στο στόχαστρο ο Ρέγες

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Πόρτο, Ντιέγκο Ρέγες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά και θα μπορεί να ηγηθεί της άμυνας των ερυθρόλευκων ενόψει της νέας σεζόν. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες φαίνεται πως είναι ο αμυντικός της Πόρτο, αλλά και της εθνικής ομάδας του Μεξικό, Ντιέγκο Ρέγες.

Ο 26χρονος στόπερ μένει ελεύθερος σε λίγες μέρες από τους Δράκους και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ φαίνεται πως έχει δεχτεί κρούση από τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων προκειμένου να τον πείσουν να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ρέγες απασχολεί αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες κι όχι μόνο και όπως τονίζεται από το περιβάλλον του παίκτη, πρώτος στόχος του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού της Πόρτο αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες μέρες και πιθανότατα μετά τη λήξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μεξικανός στόπερ είχε συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας για τα γήπεδα της Ρωσίας, όμως είχε υποστεί μια θλάση που τον ανάγκασε να μείνει εκτός και να χάσει το Μουντιάλ, παρόλα αυτά δεν βιάζεται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ειδικά από τη στιγμή που δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Πόρτο.

https://www.youtube.com/watch?v=stV9-V45UqQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ