Μέστο : «Στην Ελλάδα είναι τρελοί»

Μέστο : «Στην Ελλάδα είναι τρελοί»

Ο Τζιαντομένικο Μέστο μίλησε για τα ντέρμπι στην Ελλάδα κι εκείνα στην Ιταλία και σύγκρινε την ατμόσφαιρα, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας.

Ο Τζιαντομένικο Μέστο μίλησε για τα ντέρμπι που έχει ζήσει στην Ιταλία και τα ντέρμπι στην Ελλάδα από την εποχή που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως στη χώρα μας είναι τρελοί.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο Radio Incontro Olympia για το ματς της Λάτσιο με τη Ρόμα, σύγκρινε τα ντέρμπι που έχει παίξει στην Ιταλία, με αυτά στην Ελλάδα και στάθηκε κυρίως στο γεγονός πως δεν έχει γίνει παιχνίδι λόγω ρίψεων φωτοβολίδων, ενώ ξεκαθάρισε πως φιλοξενούμενοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο, καθώς οι μετακινήσεις είναι απαγορευμένες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έπαιξα ντέρμπι στη Γένοβα, αλλά το κορυφαίο και πιο καυτό ντέρμπι στην Ιταλία είναι σίγουρα το Λάτσιο – Ρόμα. Στην Ελλάδα, από την άλλη πλευρά, είναι βασικά τρελοί. Δεν παίξαμε ένα ντέρμπι επειδή έριχναν φωτοβολίδες. Σε ένα άλλο ντέρμπι είχαμε αποκλείστει στο γήπεδο. Όταν παίζετε ένα ντέρμπι στην Ελλάδα, είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει φιλοξενούμενος. Οι μετακινήσεις είναι απαγορευμένες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ