ΠΑΟΚ : Προσπαθούν να φέρουν και τον Πούκι στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ : Προσπαθούν να φέρουν και τον Πούκι στη Θεσσαλονίκη

Στον ΠΑΟΚ, δεν θα μείνουν μόνο στη μεταγραφή του Λέο Ζαμπά, θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού και αυτή θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Τέεμου Πούκι που έχει συμφωνήσει με τους ασπρόμαυρους, όπως σας αποκάλυψε to10.gr.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ «τρέχουν» καθώς μετά την απόκτηση του Λέο Ζαμπά, που αναμένεται σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, οι ασπρόμαυροι θα αποκτήσουν ακόμα έναν επιθετικό. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Τεέμου Πούκι.

Ο Φιλανδός επιθετικός, όπως σας αποκάλυψε to10.gr έχει καταρχήν συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου για την μεταγραφή του. Οι δύο πλευρές συνεχίζουν όλες αυτές τις ημέρες να είναι σε καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και δεν αποκλείεται αν κυλήσουν όλα ομαλά θα έχουμε και δεύτερη άφιξη στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ώρες.

Μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για την Ολλανδία σίγουρα θα έχουμε πολλές ακόμα ευχάριστες ειδήσεις να ακούσουμε, αλλά και να σας μεταφέρουμε για τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό τον λόγο η ΠΑΕ με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα βρεθούν στην Ολλανδία, παρά μόνο αυτών που ήταν δανεικοί και θα επιστρέψουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ