«Η Γκρέμιο θα επανέλθει σίγουρα τον Ιούλιο για τον Ελίασον»

«Η Γκρέμιο θα επανέλθει σίγουρα τον Ιούλιο για τον Ελίασον»

Η Γκρέμιο έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Νίκλας Ελίασον και δεν φαίνεται διατεθειμένη να τα παρατήσει εύκολα.

Ο Νίκλας Ελίασον κάνει πάταγο με τη φανέλα της ΑΕΚ φέτος και τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομά του δίνουν και παίρνουν. Το πιο διαδεδομένο από αυτά αφορά στην Γκρέμιο που εδώ και καιρό έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Σουηδό άσο (με βραζιλιάνικες ρίζες).

Όπως τονίζεται σε ρεπορτάζ από τη Βραζιλία: «η Γκρέμιο αναμένεται να επανέλθει δυναμικά για την απόκτηση του Σουηδού άσου της Ένωσης, τον οποίο είχε προσεγγίσει και την χειμερινή περίοδο».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η βαθμολογία των πλέι άουτ της Superleague (pic)

Παράλληλα, γίνεται αναφορά και σε ποσά: «ΑΕΚ και Γκρέμιο μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα ποσό κοντά στα 3,5 εκατ. ευρώ» και καταλήγουν λέγοντας πως «Ο Ελίασον επιθυμεί να παίξει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και ονειρεύεται την ευκαιρία να φορέσει τα χρώματα της Γκρέμιο».

Βέβαια αν ισχύουν αυτά τα νούμερα δεν υπάρχει περίπτωση ούτε καν να μπει σε συζήτηση η Ένωση με την οποία ο Ελίασον δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2027. Ο 28χρονος άσος έχει φέτος 8 γκολ και 12 ασίστ στην κορυφαία σεζόν της καριέρας του και οδηγεί τον Δικέφαλο στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ