Ντούνης : «Θέλω να συνεχίσω στον Άρη, στοίχημα το να βρεθώ στη Super League μαζί του»

Ντούνης : «Θέλω να συνεχίσω στον Άρη, στοίχημα το να βρεθώ στη Super League μαζί του»

Ο Μάρκος Ντούνης μίλησε για το νέο συμβόλαιο που θέλει να υπογράψει με τον Άρη, μια παλαιότερη δήλωση που είχε προκαλέσει συζήτηση και τον Πάκο Ερέρα.

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη, Μάρκος Ντούνης, μίλησε στο σταθμό Yellow Radio για το νέο συμβόλαιο που θέλει να υπογράψει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μία παλαιότερη δήλωση που είχε προκαλέσει συζήτηση, τις περασμένες σεζόν που διένυσε και τον νέο προπονητή του, Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα παραμείνει στον Άρη:

«Δεν είναι 100% σίγουρο πρέπει να ξαναμιλήσω με τον πρόεδρο. Έχουμε πει κάποια πράγματα, υπάρχει μία ομιλία μεταξύ μας. Απλά όταν πέσουν οι υπογραφές τότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Εγώ θέλω να συνεχίσω στον Άρη».

Για τη δήλωση που είχε κάνει πέρυσι τον Αύγουστο ότι «αν δεν ανέβει ο Άρης, τελειώσαμε όλοι ποδοσφαιρικά»:

«Ήταν μία λογική δήλωση. Ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και έχασε τόσα χρόνια στις μικρές κατηγορίες, δεν του αρμόζει. Δεν μπορείς να χάσεις άλλη μία χρονιά, ενώ έχεις τόσο κόσμο από πίσω οπότε ήταν μία λογική απάντηση που είχα δώσει τότε. Αν δεν είχε ανέβει ο Άρης κατηγορία αυτή τη συζήτηση δεν θα την κάναμε τώρα, για το τι μπορεί να κάνει ο Άρης στην Super League».

Για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την περσινή χρονιά:

«Ο Άρης από την αρχή που ξεκίνησε δεν είχε απώλειες. Αυτό είναι το σημαντικό. Έκανε βήμα – βήμα και έπαιζε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πάλευε σε κάθε παιχνίδι, πήρε ένα προβάδισμα από την αρχή και το διατήρησε μέχρι το τέλος. Πρόπερσι απλά κυνηγούσε έκανε κάποιες γκέλες στην αρχή. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό να σε κυνηγάνε και να μη κυνηγάς».

Για το ποια στιγμή έμεινε στο μυαλό του:

«Σίγουρα το γκολ με την Παναχαϊκή μου έμεινε πιο πολύ απ’ όλα και είναι κάποια παιχνίδια που σου μένουν, όπως το γκολ που έβαλε ο Παυλίδης στο 90′ με τα Τρίκαλα, με την Δράμα που γύρισε το παιχνίδι. Αυτά είναι τα παιχνίδια που βλέπουν οι αντίπαλοι και λένε ότι ο Άρης δεν θα μείνει στην ίδια κατηγορία. Αυτές οι νίκες έδιναν καλή ψυχολογία στην δική μας ομάδα και κακή στις άλλες ομάδες όπως πέρυσι όταν έβαζαν γκολ οι άλλες ομάδες στο 90′ η ψυχολογία μας έπεφτε».

Για τη φετινή χρονιά:

«Είμαι ευχαριστημένος. Θα μπορούσα να δώσω παραπάνω πράγματα από την μεριά μου αλλά χαίρομαι που η ομάδα έφτασε στον στόχο της».

Για το αν είναι προσωπικό στοίχημά του να παίξει στη Super League με τον Άρη:

«Σίγουρα. Εγώ ήρθα στον Άρη με την προοπτική να είμαι στην Α’ Εθνική. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα έχω βρει την επικοινωνία με τους παίκτες, το τιμ και τον κόσμο και πιστεύω ότι είναι ένα στοίχημα για εμένα να δείξω νέα πράγματα σε αυτόν τον σύλλογο».

Για τον Πάκο Ερέρα:

«Δεν έχω μιλήσει με τον προπονητή πρέπει να μιλήσω πρώρα με τον πρόεδρο για τα άλλα που έχουμε πει. Απ’ ότι έχω ακούσει είναι ένας καλός προπονητής, θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο από αυτό στην Β’ εθνική. Τώρα θα έχουμε και καλύτερα γήπεδα και πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν έχει παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο ομάδα στην Β’ εθνική, ακόμα και η ΑΕΚ που ήταν εκεί είναι πολύ δύσκολο. Αν είναι καλά τα γήπεδα και υπάρχει και καλός προπονητής είναι πιο εύκολο. Ελπίζω το γήπεδο να γίνει όπως ήταν κάποτε που ήταν πολύ καλό».

Για το που πρέπει να φτάσει η ομάδα:

«Η ομάδα πρέπει να φτάσει ψηλά στις πρώτες θέσεις. Νομίζω και ο πρόεδρος αυτό θέλει να περάσει. Η ομάδα είναι πολύ σημαντικό να έχει ομοιογένεια. Αν παραμείνουν κάποιοι παίκτες θα έχει έναν κορμό η ομάδα, να γνωρίζονται και να υπάρχουν Έλληνες είναι σημαντικό και να υπάρχουν παίκτες που ξέρουν τον Άρη και τον σύλλογο. Είναι καλό να έρθουν και ξένοι παίκτες για να υπάρχει ένα καλύτερο σύνολο και μία δυνατή ομάδα».

Για το τι του έκανε περισσότερο εντύπωση όλα αυτά τα χρόνια από τον Άρη:

«Μου έχει μείνει η αγάπη και η πίστη του κόσμου που όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις 15 με 20 χιλιάδες κόσμο σε ένα παιχνίδι Β’ εθνικής με έναν μέτριο αντίπαλο. Ο Άρης παρότι ήταν στη Β’ και Γ’ Εθνική ήταν μεγάλη ομάδα, η ομάδα φαίνεται ότι είναι μεγάλη από τον κόσμο που έχει. Ο κόσμος του Άρη είναι το στήριγμα του, από εκεί παίρνει κουράγιο η ομάδα και ανέβηκε Α’ Εθνική».

Για το Μουντιάλ:

«Μου έχει κάνει εντύπωση το Μεξικό στο παιχνίδι με την Γερμανία, μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα πια θα το πάρει δεν ξέρω. Κανονικά υποστηρίζω Ιταλία αλλά δεν είναι οπότε υποστηρίζω Μεξικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ