Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

Μονόδρομος η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία (17:00) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες πριν τις σπουδαίες αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:00) ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής των play offs της Stoiximan Superleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 1-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη, θέλουν οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Όχι μόνο για βαθμολογικό λόγο, αλλά και για ψυχολογικό, εν όψει των σπουδαίων ημιτελικών με την Άστον Βίλα (2-9/5) για το Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Άστον Βίλα – Τσέλσι 2-2: Γλίτωσαν τα χειρότερα, αλλά έχασαν δύο παίκτες οι «χωριάτες» πριν τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα του Σαββάτου (27/4) προπονήθηκαν στον Ρέντη και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Κάρμο, Ορτέγκα, Ντόι, Γιόβετιτς, Ιμπόρα και Καμπράλ, με τον Βάσκο προπονητή σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι να προαναγγέλλει αλλαγές στο παιχνίδι με τη Λαμία, καθώς ακολουθεί ο πρώτος ημιτελικός με την Άστον Βίλα στην Μεγάλη Βρετανία, για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία απαρτίζουν οι: Καρβάλιο, Άμπι, Βέζο, Ποντένσε, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Έσε, Κίνι, Ρέτσος, Ναβάρο, Μασούρας, Πασχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Ροντινέι, Τζολάκης, Μαρτίνς, Μπότης, Φορτούνης, Όρτα, Ρίτσαρντς.

Από την άλλη πλευρά, η Λαμία προέρχεται από μία καλή εμφάνιση και ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Στα αγωνιστικά, για το σημερινό ματς ο Βόκολος δεν υπολογίζει τους Σλίβκα, Αμαράλ και Στάνκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσιλούλης, Γιαννούτσος, Παπαδόπουλος και Κορνέζος. Μοναδική επιστροφή αυτή του Τζανετόπουλου.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης – Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς – Έσε, Καρβάλιο – Μαρτίνς, Όρτα, Ποντένσε – Ναβάρο.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ – Σιμόν, Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ – Τζανδάρης, Σαντάνα, Νούνιες – Βασιλαντωνόπουλος, Λέικ, Κοντονίκος.

Διαιτητής: 
Διαμαντόπουλος (Μεϊντάνας, Νικολακάκης, 4ος Τσακαλίδης, VAR: Μανούχος, Δ.Βεργέτης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ