Χαμός με τα πανό στην Τούμπα: Καθυστέρησε 11 λεπτά η έναρξη του ντέρμπι (vid)

Χαμός με τα πανό στην Τούμπα: Καθυστέρησε 11 λεπτά η έναρξη του ντέρμπι (vid)

Δύο πανό που ανέρτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν η αιτία για να καθυστερήσει η έναρξη του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Δύο πανό, το ένα μάλιστα εκ των οποίων είχε απλωθεί σε όλες τις θύρες των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ήταν η αιτία της καθυστέρησης της έναρξης του ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά ανάρτησαν δύο πανό, με ένα εξ αυτών να αναφέρει: «Μια φυλακισμένη στην υποκρισία πόλη που τα παίρνουν όλες κι όλοι, ένας Τίγρης λαθρεμπόρας τα χώνει». Ένα πανό που είχε ως στόχο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ όταν είδαν τα πανό ενημέρωσαν τον παρατηρητή της Λίγκας, την ΔΕΑΒ και τον ΠΑΟΚ για όσα είχαν αναρτήσει οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, με τον διαιτητή να ενημερώνεται σχετικά και να τονίζει ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι εάν δεν κατέβουν.

Οι δύο ομάδες και οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στην προκαθορισμένη ώρα, αλλά το παιχνίδι δεν ξεκίνησε στις 19:30, όπως ήταν προγραμματισμένο, καθώς δεν είχαν κατέβει τα πανό.

Ο διαιτητής ξεκαθάρισε και πάλι στους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης ότι δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι εάν δεν κατέβουν, με την αναμέτρηση να αρχίζει τελικά 11 λεπτά αργότερα (19:41) και αφού οι οπαδοί του Δικεφάλου είχαν αφαιρέσει τα πανό.

Πηγή In.gr.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ