Παναθηναϊκός – Άρης 0-1: Ο πρώτος που έχασε το πρωτάθλημα: Απέτυχε ο ΠΑΟ του Τερίμ

Παναθηναϊκός – Άρης 0-1: Ο πρώτος που έχασε το πρωτάθλημα: Απέτυχε ο ΠΑΟ του Τερίμ

Με «διπλό» ο Άρης τελείωσε τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο.

Εκτός κούρσας του πρωταθλήματος βγήκε ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, αφού ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Οι Θεσσαλονικείς μπόρεσαν να βρουν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πολύ νωρίς, με συνέπεια να αγχώσουν τους παίκτες του Φατίχ Τερίμ που δεν μπόρεσαν να βρουν τις απαραίτητες λύσεις, καθώς είτε αστοχούσαν, είτε έπεσαν πάνω στον Κουέστα που ήταν πολύ σταθερός.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον Άρη που στην πρώτη φάση της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με δράστη τον Ζαμόρα στο 2ο λεπτό, κάνοντας το 1-0. Ο Σουλεϊμάνοφ γύρισε στον Μανού Γκαρθία, εκείνος έβγαλε την σέντρα από τα όρια της περιοχής και ο Ζαμόρα με ωραία κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Στο 8′ ο Παναθηναϊκός είχε την πρώτη του καλή στιγμή, με τον Ούγκο να πιάνει κεφαλιά, αλλά τον Κουέστα να τον σταματά.

Τρία λεπτά μετά, ξανά οι Πράσινοι απείλησαν. Ο Τσέριν άλλαξε την μπάλα με τον Βέρμπιτς στα όρια της περιοχής, μπήκε μέσα και εκτέλεσε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 19′ ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ, ο Ούγκο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μπράμπετς έδιωξε την μπάλα που κατευθυνόταν στην εστία του Κουέστα. Στο 21′ ο Άρης βρέθηκε κοντά στο 2-0. Τρομερό λάθος του Ντραγκόφσκι, που του έφυγε η μπάλα από τα χέρια του σε μία εύκολη φάση, αλλά ο Ούγκο έσωσε την ανυπεράσπιστη εστία του Πολωνού στο σουτ του Ζαμόρα. Στο 29′ ο Μπακασέτας εκτέλεσε φάουλ, βρήκε τον Αράο, όμως εκείνος έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα. Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Με την εκκίνηση του δεύτερου μέρους ο Άρης πλησίασε και το 2-0 έχοντας δοκάρι με τρομερό σουτ του Ζαμόρα μέσα από την περιοχή και δεύτερο σουτ από τον Γκαρθία στην επαναφορά που πήγε άουτ. Ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις απαραίτητες καλές στιγμές. Στο 69′ ένα σουτ του Μπακασέτα από τα όρια της περιοχής, το έβγαλε ο Κουέστα, ενώ νέα προσπάθεια με σουτ από το ίδιο ύψος του Κώτσιρα πήγε άουτ.

Στο 71′ σέντρα από τον Κώτσιρα, ο Γερεμέγεφ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο μπούτι του Ρόουζ και πήρε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε. Στο 86′ σουτ του Τζούριτσιτς πάνω στα σώματα, με την μπάλα να καταλήγει στον Ιωαννίδη που δοκίμασε νέο σουτ, όμως ο Κουέστα απομάκρυνε. Η μπάλα δεν μπήκε ποτέ μέσα και οι έτσι οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με ένα μεγάλο «τρίποντο».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ / 4-3-3): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο (79’ Βαγιαννίδης), Μλαντένοβιτς, Τσέριν (79’ Τζούρισιτς), Βιλένα (62’ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Λημνιός (46’ Μαντσίνι), Ιωαννίδης, Βέρμπιτς (46’ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος / 4-3-3): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ (72’ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Μανού Γκαρθία (59’ Ρόουζ), Σαβέριο (59’ Τζούρασεκ), Ζαμόρα (66’ Μορόν), Σουλεϊμάνοφ (72’ Φετφατζίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ