ΠΑΟΚ : Σειρήνες από Ιταλία για Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ : Σειρήνες από Ιταλία για Πασχαλάκη

Εντείνεται η φημολογία από τα ιταλικά μέσα, για κινηση ομάδων της Σέριε Α για τον Αλέξαανδρο Πασχαλάκη. Ρόμα, Νάπολι και Φιορεντίνα εξετάζουν την περίπτωση του.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, οι Νάπολι, Ρόμα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Ουντινέζε και Σπαλ καλοβλέπουν την περίπτωση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 28χρονος τερματοφύλακας που κατέκτησε με τον «Δικέφαλο» του Βορρα φέτος το κύπελλο, θα ενδιαφερόταν να μεταγραφεί ως δεύτερος σε κάποια «μεγάλη» ομάδα του εξωτερικού, αλλά μόνο για τη θέση του βασικού για κάποια «μικρομεσαία».

Στο κυνήγι του Πασχαλάκη φέρεται να έχουν μπει όμως και οι Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβώνας και Γαλατασαράι. Η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι 5.000.000 € αλλά ο ΠΑΟΚ ίσως είναι διατεθειμένος να δώσει το «οκ» και μ’ ένα ποσό κοντά στο 1.500.000 €. Το συμβόλαιο του τερματοφύλακα του «Δικεφάλου» λήγει το καλοκαίρι του 2019, οπότε ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να εξετάσει προτάσεις για εκείνον.

Εντείνεται η φημολογία από τα ιταλικά μέσα, για ενδιαφέρον ομάδων της Σέριε Α για τον Αλέξαανδρο Πασχαλάκη. Ρόμα και Νάπολι εξετάζουν την περίπτωση του.

Με το συμβόλαιο του Πασχαλάκη να λήγει το καλοκαίρι του 2019, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για τον «Δικέφαλο» του Βορρά να εξετάσει την πώληση του. Οι σκάουτερ των Ιταλικών ομάδων έχουν ήδη παρακολουθήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα και η γνώμη τους είναι κάτι παραπάνω από θετική. Άλλωστε η σεζόν που τελείωσε είναι μακράν η καλύτερη στην καριέρα του 28χρονου. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φέτος κράτησε το μηδέν σε 15 από τα 22 παιχνίδια που αγωνίστηκε κι αυτό δεν έμεινε απαρατήρητο από τους ξένους σκάουτερ.

Στο παρελθόν όσο αγωνιζόταν για τον ΠΑΣ Γιάννενα τον μάνατζερ του Πασχαλάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, είχαν προσεγγίσει πάλι ομάδες από το εξωτερικό, αλλά τότε είχε διαλέξει να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, αγνοώντας της «σειρήνες» από χώρες όπως τη Γερμανία και την Ιταλία.

Με το παράδειγμα του Ορέστη Καρνέζη να είναι πρόσφατο στους Ιταλούς, στο πρόσωπο του Πασχαλάκη βλέπουν ακόμη έναν Έλληνα γκολκίπερ που θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων της Σέριε Α.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ