ΠΑΟΚ : Στην «μαύρη λίστα» και ο Κάμπος!

ΠΑΟΚ : Στην «μαύρη λίστα» και ο Κάμπος!

Πρόσφατα σε συνέντευξη του ο Λούμπος Μίχελ είχε αναφέρει πως μίνιμουμ τέσσερις ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο και οι προσπάθειες «ελάφρυνσης» του ρόστερ άρχισαν ήδη.

Η προεργασία για τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας βρίσκεται στην κορύφωση της, ειδικά σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου και πρόκειται να αποχωρήσουν.

Μια από τις περιπτώσεις παικτών που δύσκολα θα συνεχίσουν στον Δικέφαλο και μετά τον Ιανουάριο, είναι ο Τζάλμα Κάμπος. Ο Αγκολέζος μεσοεπιθετικός δεν συγκεντρώνει τα στοιχεία που θέλει ο Ρουμάνος τεχνικός και βρίσκεται στην «μαύρη λίστα» που βρίσκεται ήδη στα χέρια της διοίκησης.

Ο Κάμπος έχει ένα από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στην ομάδα, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ και σε αγωνιστικό επίπεδο οι επιδόσεις του δεν συνάδουν το ποσό που αναγράφεται στο συμβόλαιο του Αφρικανού ποδοσφαιριστή.

Είναι ξεκάθαρο ότι υστερεί στην τελική προσπάθεια και ενδεικτικό αυτού είναι ότι στην περσινή σεζόν, σε 44 συμμετοχές συνολικά, σκόραρε μόλις πέντε φορές και έδωσε πέντε ασίστ, νούμερα που είναι λογικό να μην ικανοποιούν, ειδικά για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του βρίσκεται στα πέντε υψηλότερα.

Στα συν του είναι έχει σωστή τακτική συμπεριφορά εντός γηπέδου και είναι από τους πιο άψογους επαγγελματίες που έχουν περάσει από τον «Δικέφαλο», όμως ο συνδυασμός των αποδοχών του, με την έλλειψη βοήθειας στο σκοράρισμα, τον κάνουν να… απομακρύνεται από τον ΠΑΟΚ.

Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr» τις τελευταίες μέρες έγινε συζήτηση και του ζητήθηκε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Το εμπόδιο είναι ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2019 και ή θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που θα δώσει ένα σεβαστό ποσό στον ΠΑΟΚ ή θα λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Κάμπος με τους «ασπρόμαυρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ