Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφασίζει για την επίθεση του Αλμέιδα στην Τούμπα

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφασίζει για την επίθεση του Αλμέιδα στην Τούμπα

Σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας για τον Ματίας Αλμέιδα εξαιτίας των όσων συνέβησαν στην Τούμπα - Τι ισχύει για το επερχόμενο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Σε άσκηση δίωξης κατά του Ματίας Αλμέιδα αναμένεται να προχωρήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για το περίφημο βίντεο με τον Ματίας Αλμέιδα να βουτάει από τον «λαιμό» έναν Αξιωματικό της ΥΑΒΑΧ, μετά το τέλος της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι πολύ μεγάλος για τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος δεν γίνεται να γλιτώσει την πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μιας και όλη η Ελλάδα έχει δει την απίστευτη επίθεση του Αργεντινού στην Τούμπα.

Αρχικά, ο αθλητικός δικαστής της Superleague δεν κάλεσε σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα μετά την επίθεση που έκανε σε άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ, σε μία ακατανόητη απόφαση, αφού δεν είχε γραφτεί το παραμικρό στο φύλλο αγώνα, παρότι άπαντες είδαν τι συνέβη…

Ωστόσο, στην έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας έχει καταγραφεί επεισόδιο του 50χρονου τεχνικού της ΑΕΚ με τον CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Και εφόσον ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα; Τότε κινδυνεύει άμεσα με τιμωρία και πολύ δύσκολα θα βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό, για την 9η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague (15/5, 20:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ