Λάμπρου: «ΠΑΟΚ ή εξωτερικό»

Λάμπρου: «ΠΑΟΚ ή εξωτερικό»

Ο Λάζαρος Λάμπρου αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο για ένα χρόνο με τη μορφή του δανεισμού και ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να του δώσουν μια ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του, αλλιώς να τον αφήσουν να πάει στο εξωτερικό.

Ο Λάζαρος Λάμπρου θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και όχι σε κάποια άλλη ομάδα με την μορφή του δανεισμού, όπως διεμήνυσε στους παράγοντες του Δικεφάλου.

Ο 20χρονος επιθετικός αρνήθηκε να πάει δανεικός για ένα χρόνο στον Ατρόμητο καθώς θεωρεί πως το αγροτικό του το έκανε στον Πανιώνο. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να του δώσουν μια ευκαιρία για να δείξει το ταλέντο κι αν δεν τα καταφέρει στο στάδιο της προετοιμασίας, τότε να πάει σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν κατανοήσει και συμπεριέλαβαν τον Λάμπρου στην αποστολή για την Ολλανδία που θα αναχωρήσει την Παρασκευή το πρωί από το αεροδρόμιο Μακεδονία. Αν ο Λάμπρου δεν καταφέρει να πείσει τον Ράζβαν Λουτσέσκου τότε θα αναζητήσει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του είτε ως δανεικός, είτε με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ