Οι δυσκολίες του Κώστα Φορτούνη όταν πρωτοπέρασε την πύλη στου Ρέντη (vid)

Οι δυσκολίες του Κώστα Φορτούνη όταν πρωτοπέρασε την πύλη στου Ρέντη (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξή του στο in μίλησε για τις πρώτες του μέρες στου Ρέντη το μακρινό 2005, όταν έπρεπε να αφήσει πίσω την οικογένειά του, και για το μεγάλο του όνειρο.

Ηταν το όνειρό του από τότε. Σχεδόν 20 χρόνια πίσω. Ενα όνειρο τρελό, αλλά και σκληρό. Γιατί το να αφήνεις την οικογένεια σου σε τόσο μικρή ηλικία και να ζεις στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη δεν είναι και εύκολο. Ο Κώστας Φορτούνης στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο in, λίγο πριν τους ημιτελικούς με την Αστον Βίλα θυμήθηκε και την εποχή που πέρναγε μικρό παιδί την πύλη στου Ρέντη.

«Το 2005, που ήρθα, τον πρώτο χρόνο έμεινα με τους παππούδες μου, εδώ πίσω στον Ταύρο και μετά τον άλλο χρόνο ήρθα και έμεινα εδώ στις εγκαταστάσεις. Εντάξει τότε, ήμουν πολύ μικρός, ήταν πολύ καλό σχολείο ο Ολυμπιακός για μια τέτοια ηλικία για μένα. Ηταν όμως και πάρα πολύ δύσκολα γιατί το να φεύγω τόσο μικρός από την οικογένειά μου, σίγουρα με επηρέασε. Απλώς όταν έφυγα μετά από εδώ δεν το έβαλα κάτω και, όπως είπα και πριν, ήθελα να γυρίσω για να πετύχω το όνειρό μου», λέει ο Κώστας Φορτούνης.

«Ηθελα να ηγηθώ»

«Ήταν ένα όνειρο που από μικρός ήθελα να το πραγματοποιήσω. Ήθελα να ηγηθώ σε αυτή την ομάδα» τονίζει ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Φορτούνης θα είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού στα δύο ματς με την Αστον Βίλα και ευελπιστεί να εκπληρώσει το υπέρτατο όνειρο. Να μπει ως κάπτεν και σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Κομμάτι της ακαδημίας

Και ακριβώς επειδή ήταν μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού το 2005, ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει η Κ19 του συλλόγου να κατακτά το Youth League.

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει τρομερές εγκαταστάσεις, τρομερή ποιότητα γυμναστών, προπονητών κλπ. Οι ακαδημίες δουλεύουν όπως πρέπει. Αυτή η γενιά τώρα είναι πάρα πολύ καλή. Έχουν φτάσει ως τον τελικό. Πιστεύω ότι όσο προχωράει ο καιρός η ομάδα συνεχώς γίνεται όλο και πιο μεγάλη. Από τις ακαδημίες ξεκινάει όλο αυτό. Έτσι θα μπορούν και τα παιδιά να προωθούνται στην μεγάλη ομάδα. Αυτό είναι το βασικό για ένα μεγάλο κλαμπ», σχολίασε ο Φορτούνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ