Μολέδο : «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Μολέδο : «Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Ο Βραζιλιάνος στόπερ σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε μεταξύ άλλων ότι θέλει να γυρίσει στη χώρα μας, αλλά αυτό είναι πιο εφικτό να συμβεί τον Γενάρη και όχι άμεσα.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν την ελληνική αθλητική επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού και νυν της Ιντερνασιονάλ είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ τον περασμένο Γενάρη, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούγεται συνεχώς για τον Ολυμπιακό, ενώ και η ΑΕΚ είχε εμπλακεί με την απόκτησή του.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ μίλησε στην εφημερίδα Livesport για τα μεταγραφικά σενάρια που τον περιλαμβάνουν τονίζοντας όμως ότι είναι πιο εύκολο να έρθει στην Ελλάδα τον επόμενο Γενάρη παρά άμεσα. Αυτό που ξεκαθάρισε όμως, είναι ότι θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μολέδο:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να πω πολλά αυτή τη στιγμή. Με τιμά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά έχω συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ και αυτή αποφασίζει»

Για τη συνάντηση που φέρεται να είχε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Αγωνίζομαι στην Ιντερνασιονάλ, ανήκω στην Ιντερνασιονάλ και από εκείνη εξαρτάται».

Για το αν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και σε ποια ομάδα: «Θέλω πολύ να γυρίσω εδώ. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Διαβάζουν εδώ οι φίλοι μου τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες και τη μία είμαι στα κόκκινα και την άλλη στα κίτρινα. Μόνο για τον ΠΑΟΚ δεν έχει γραφτεί ακόμα… Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, ήμουν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και νιώθω καλά εδώ».

Για το αν ισχύει πως η Ιντερνασιονάλ ζητάει 3 εκατ. ευρώ: «Δεν νομίζω πως είναι τόσα τα χρήματα. Το θέμα είναι ότι η Ιντερνασιονάλ δεν θέλει να με δώσει τώρα. Το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, στα τελευταία 8 παιχνίδια έχουμε μόνο νίκες ή ισοπαλίες, πάμε καλά και στην ομάδα πιστεύουν ότι μπορούμε να στοχεύσουμε ψηλά. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να φύγω τώρα από την Ιντερνασιονάλ. Νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολα τον Ιανουάριο. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ».

Για τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή σε ελληνική ομάδα: «Για όλα υπάρχουν λύσεις. Αυτό με έχει μάθει η εμπειρία μου στο ποδόσφαιρο. Όλα είναι θέμα συζητήσεων, διαπραγματεύσεων και συνεννοήσεων από όλες τις πλευρές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ