ΠΑΟΚ: Μοναδικό πρόβλημα ο Σάστρε

ΠΑΟΚ: Μοναδικό πρόβλημα ο Σάστρε

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης της Stoiximan Super League, με τον Ζόαν Σάστρε να μην προπονείται και να αποτελεί το μόνο πρόβλημα για τον Δικέφαλο

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (12/5) συνεχίζεται, με τον Ζόαν Σάστρε να εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις και να ακολουθεί δικό του πρόγραμμα.

Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός παραμένει το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας.

Διαβάστε επίσης: Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «ασπρόμαυρων»:

«Την ευκαιρία να δουλέψουν, χωρίς την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, έχουν στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου και θέλουν να το εκμεταλλευτούν, προκειμένου η ομάδα να είναι απόλυτα έτοιμη για τα τρία τελευταία της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Μ.Πέμπτης (02.05) ήταν αφιερωμένο στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της κατοχής. Οι παίκτες μετά την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι υποβλήθηκε σε θεραπεία. Την Μ.Παρασκευή (03.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ