Ο Αλμέιδα έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν στην Τούμπα

Ο Αλμέιδα έδωσε κατάθεση για όσα έγιναν στην Τούμπα

Κατάθεση στο τμήμα Αντίμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα εξαιτίας όσων συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Στο τμήμα Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους βρέθηκε ο Ματίας Αλμέιδα και έδωσε κατάθεση για τα όσα συνέβησαν στο τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και το επεισόδιο με τον τον επικεφαλής της Αθλητικής Βίας τον οποίο έπιασε από τον λαιμό.

Η κατάθεση του Αργεντινού τεχνικού έχει διαβιβαστεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα κρίνει εάν υπάρχει αξιόποινη πράξη από πλευράς Αλμέιδα. Θυμίζουμε πως για το ίδιο συμβάν ο προπονητής της Ένωσης κλήθηκε σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ).

Διαβάστε επίσης: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έβαψαν ερυθρόλευκο το Μπέρμιγχαμ (vids)

Ο ίδιος πάντως όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, το παραδέχθηκε και τόνισε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον άνθρωπο που έπιασε από τον λαιμό.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν πληροφορίες για προφορική μήνυση του αστυνομικού με αποτέλεσμα να ανοίξει δικογραφία για τον Αλμέιδα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με την Ένωση να κάνει λόγο για «ασυναρτησίες» και να επισημαίνει πως δεν υπήρξε ούτε υπάρχει μήνυση. Λίγο αργότερα πάντως οι «κιτρινόμαυροι» διέψευσαν και την πληροφορία περί κατάθεσης του Αλμέιδα στο τμήμα Αντιμετώπισης Βίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ