Παναθηναϊκός : Άκαρπη η νέα επαφή του μάνατζερ του Κάτσε με τον Μίχελ – Προς εξωτερικό ο παίκτης

Παναθηναϊκός : Άκαρπη η νέα επαφή του μάνατζερ του Κάτσε με τον Μίχελ – Προς εξωτερικό ο παίκτης

Προς οριστικό ναυάγιο η μεταγραφή του Αλβανού χαφ στον Παναθηναϊκό μετά την τελευταία επικοινωνία του Νίκου Καγιούλη με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μόνο Παναθηναϊκό από Ελλάδα θέλει ο παίκτης.

Προς οριστικό ναυάγιο οδεύει η υπόθεση του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν προκειμένου να πάρουν τη συγκατάθεση του ΠΑΟΚ και να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Αλβανό χαφ, ωστόσο η αλλαγή στάσης από πλευράς ΠΑΟΚ την τελευταία στιγμή έφερε νέα δεδομένα στην υπόθεση. Οι Θεσσαλονικείς, παρά την αρχική συμφωνία, ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό να πληρώσει όλο το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τους πράσινους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε εκνευρισμό και δυσαρέσκεια και στον ίδιο τον Κάτσε, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο ποδοσφαιριστής άκουσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ το πρωί της Τρίτης να του λένε πως υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά το απόγευμα της ίδιας μέρας είδε και εκείνος τα δεδομένα να αλλάζουν.

Την ύστατη προσπάθεια να αλλάξει γνώμη στον ΠΑΟΚ έκανε ο ατζέντης του Κάτσε. Ο Νίκος Καγιούλης είχε χθες επικοινωνία τόσο με τον Λούμπος Μίχελ, όσο και με άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, ωστόσο όλοι στον δικέφαλο είναι… ανένδοτοι. Εξήγησαν στον ατζέντη του Κάτσε πως για να πάει ο ποδοσφαιριστής στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να πληρώσουν οι πράσινοι όλο το ποσό του συμβολαίου του και πλέον η υπόθεση οδεύει προς οριστικό ναυάγιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κάτσε δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως για παράδειγμα στον Ατρόμητο, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει καλές σχέσεις και πέρσι είχε παραχωρήσει τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές. Ο ατζέντης του παίκτη ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση στο εξωτερικό, έχει κάποιες προτάσεις στα χέρια του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οι εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ