ΟΦΗ : Απέκτησε Δεληγιαννίδη και Κυριακίδη

ΟΦΗ : Απέκτησε Δεληγιαννίδη και Κυριακίδη

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την ίδια μέρα δύο μεταγραφές, με τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Παύλο Κυριακίδη να αγωνίζονται στο Ηράκλειο τη νέα σεζόν.

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση δύο παικτών ενόψει της νέας περιόδου. Η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη από τον ΠΑΟΚ και τη μεταγραφή του Παύλου Κυριακίδη, με τον τελευταίο να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δεληγιαννίδη:

O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ. Ο 22χρονος πολυθεσίτης μέσος και αμυντικός, θα βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη, για ένα χρόνο.

Για την απόκτηση του παίκτη, επέμενε πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει τις καλύτερες πληροφορίες για τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1996 στη Θεσσαλονίκη.

Αγωνίζεται και στις δυο πλευρές της άμυνας, αλλά και στην μεσαία γραμμή. «Στον ΟΦΗ μας και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης! #ofi1925»

Kαι η αντίστοιχη ανακοίνωση για τον Κυριακίδη:

Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ μας, μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση. Ο Παύλος Κυριακίδης, απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας μας και θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με Κυριακίδη, είναι για ένα χρόνο. Ο Παύλος Κυριακίδης είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή.

Ο Παύλος Κυριακίδης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1991 στην Κοζάνη. Εχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Πανηλειακό, Ζακυνθο, Ηρακλή και Ατρόμητο. «Παύλο Κυριακίδη, καλώς ήρθες και εσύ, στην ΟΦΑΡΑ μας!» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο Facebook για την απόκτηση του 27χρονου μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ