Κούδας: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες σαν τον Ζαμπά»

Κούδας: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται παίκτες σαν τον Ζαμπά»

Ο Γιώργος Κούδας επαίνεσε την κίνηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να φέρουν στη Τούμπα τον Λέο Ζαμπά, έναν παίκτη μικρό σε ηλικία, αλλά με μεγάλη δυναμική.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούδας, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Για τον Λέο Ζαμπά και το γεγονός ότι είναι μία πολύ καλή κίνηση για το μέλλον, τον Πούκι, τον Σαββίδη, αλλά και την Μακεδονία.

Ο Κούδας μίλησε στο Fair Play», λέγοντας αρχικά τα εξής: «Όταν άκουσα για αυτή τη μεταγραφή σκέφτηκα ότι άρχισαν να λειτουργούν τα τμήματα scouting της ομάδας. Αυτά τα νέα έμενα προσωπικά με κάνουν παρά πολύ χαρούμενο. Ένας παίκτης σε τόσο νεαρή ηλικία να έρχεται στον ΠΑΟΚ. Τώρα όσο αναφορά την τιμή, εάν θέλεις τους καλύτερους την Ευρώπη θα πρέπει να πληρώσεις. Δεν υπάρχουν χαμηλότερες τιμές αυτή την στιγμή. Εκτός εάν πάρεις από το κάτω ράφι. Επιπλέον μέσα σε τέσσερα πέντε χρόνια μπορεί η αξία του να ανέβει. Αυτό που με κάνει περισσότερο χαρούμενο ότι με τέτοιες μεταγραφές κατεβάζουν τον μέσο όρο ηλικίας».

Για την απόφαση του ΠΑΟΚ να πάρει έναν νεαρό ποδοσφαιριστή: «Είναι καθαρά θέμα της διοίκησης αυτή η απόφαση και σίγουρα είναι μια επένδυση για το μέλλον. Όλη η ομάδα έχει δουλέψει για αυτό. Θα πρέπει όμως να προετοιμάσουμε το κλίμα στα αποδυτήρια και η ομάδα να είναι δεμένη. Σίγουρα θα χρειαστεί καθοδηγήσει καθώς είναι σε νεαρή ηλικία. Χρειαζόμαστε τέτοιους παίκτες. Ειδικά τώρα που το ποδόσφαιρο έχει γίνει τόσο γρήγορο. Εγώ πιστεύω ότι θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή».

Για τον Πούκι: «Με μια τέτοια μεταγραφή δείχνουμε ότι προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα Ελληνικά δεδομένα. Καλό είναι το κύπελλο και το πρωτάθλημα που μας κλέψανε. Αλλά πρέπει να παίξουμε και Ευρώπη. Εκεί φαίνεται πραγματικά η αξία σου».

Για τις μεταγραφές: «Όλες οι μεταγραφές θα πρέπει να τελειώνουν πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Δεν πρέπει να έχουμε παλινδρομήσεις και φέτος. Πέρυσι μας κόστισαν το πρωτάθλημα».

Για τον Ουάρντα: «Ο Ουάρντα μπορεί να προσφέρει αρκετά στον ΠΑΟΚ. Στον Ατρόμητο βελτιώθηκε παρά πολύ. Είναι και σε καλή ηλικία. Εγώ του μίλησα και του είπα ότι μόνο το ταλέντο δεν φτάνει. Θα πρέπει να έχεις και χαρακτήρα. Είναι ένας πολύ αξιόλογος παίκτης. Θέλει ιδιαίτερη μεταχείριση ένα τέτοιο ταλέντο. Θα πρέπει να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία της ομάδας. Ο προπονητής θα κρίνει στη προετοιμασία».

Για τον Λουτσέσκου: «Με κέρδισε με αυτό που βλέπω. Το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια μου άρεσε παρά πολύ. Μου αρέσει η διαχείριση που κάνει».

Για τον Σαββίδη: «Ήταν δώρο εξ ουρανού για την ομάδα. Πιστεύω ότι αγαπάει την ομάδα. Και περά από αυτό έχει βοηθήσει πολύ την πόλη και τη Μακεδονία».

Για τη Μακεδονία: «Όλοι κρίνονται σύμφωνα με την θέση που παίρνουν και μένουν στην ιστορία για αυτό».

Για το που υστερεί ο ΠΑΟΚ ο Γιώργος Κούδας κατέληξε ως εξής: «Η ομάδα υστερεί σε πολλά θέματα επικοινωνίας και ειδικά όταν πρόκειται για αποφάσεις που παίρνονται στην Αθήνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ