ΑΕΚ: Το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (pics)

ΑΕΚ: Το ποδοσφαιρικό τμήμα ξεναγήθηκε στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (pics)

Μετα την προπόνηση στην «Opap Arena» και το γεύμα στο «Βυζαντινό», ακολούθησε επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ομάδας για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ.

Νέα Φιλαδέλφεια είχε το σημερινό πρόγραμμα για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Το πρωί η ομάδα προπονήθηκε στην «Opap Arena», το μεσημέρι υπήρξε γεύμα στο εστιατόριο του γηπέδου και στη συνέχεια ξενάγηση στο Μουσείο Ιστορίας του συλλόγου.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν για πρώτη φορά το Μουσείο και να έρθουν σε επαφή με την ιστορία του κλαμπ.

Διαβάστε επίσης: Οριστικό: Εκεί θα βλέπετε Champions, Europa και Conference League από τη νέα σεζόν – Μεγάλο deal μέχρι το 2027

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ πραγματοποίησε σήμερα σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας μας.

Οι ποδοσφαιριστές μας προπονήθηκαν το πρωί στην OPAP ARENA υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, έπειτα γευμάτισαν στο εστιατόριο Βυζαντινό και στη συνέχεια όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν για πρώτη φορά στο Μουσείο που άνοιξε πριν από λίγο καιρό τις πύλες του στο κοινό.

Οι Κιτρινόμαυροι είδαν να ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια τους η ιστορία της ΑΕΚ από τη μέρα της ίδρυσής της μέχρι σήμερα και δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για το πλήθος των εκθεμάτων, αλλά και την απεικόνιση της ιστορικής διαδρομής της ΑΕΚ μέσω της τεχνολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ