Πιφέας : «Ξεκαθαρίζει μέχρι το Σάββατο του Πλατέλλα»

Πιφέας : «Ξεκαθαρίζει μέχρι το Σάββατο του Πλατέλλα»

Ο εκπρόσωπος του Βαγγέλη Πλατέλλα μίλησε για την περίπτωση του πελάτη του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Μετά την παραμονή των Τζανακάκη και Σόουζα στον Άρη, σειρά παίρνει η περίπτωση του Βαγγέλη Πλατέλλα για τους κίτρινους. Όπως αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ελληνα μεσοεπιθετικού Αναστάσιος Πιφέας, το θέμα του αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός των προσεχών ωρών, προσθέτοντας το πόσο δεμένος είναι πλέον ο πελάτης του με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αναστάσιος Πιφέας στον Libero 107,4 FM.

Για την υπόθεση παραμονής του παίκτη: Με τον κύριο Καρυπίδη έχουμε μιλήσει εδώ και πολλές μέρες για την παραμονή του Βαγγέλη στην ομάδα. Είχαμε πει πως μόλις τελείωνε το πρωτάθλημα θα μιλούσαμε άμεσα για ανανέωση. Αυτό δεν έγινε, καθώς ο Πρόεδρος είχε να μεταβεί στην Αμερική και θα το συζητούσαμε με την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη. Με την επιστροφή του όμως άλλαξε και ο προπονητής και μαζί τα δεδομένα των συζητήσεων. Δεν μπορεί ο Πλατέλλας να είναι 2η και 3η επιλογή για τον Αρη της Superleague. Ο Βαγγέλης βοήθησε την ομάδα, όπως και ο Αρης βοήθησε τον Βαγγέλη. Το ξεκαθαρίζω αυτό. Η πρώτη κίνηση με τον νέο σχεδιασμό θα έπρεπε να είναι η παραμονή του Πλατέλλα στην ομάδα. Ο Κύριος Καρυπίδης θέλω να ξεκαθαρίσω πως ήταν άψογος και στο οικονομικό και σε όλα. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον Αρη και τον πρόεδρο. Το μόνο ίσως είναι πως θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα στην ανανέωση του παίκτη.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν εκείνος που έφερε τον παίκτη στον Αρη, και θυμίζω πως μπήκε μπροστά για να τον αποκτήσει η ομάδα. Δεν μπορεί όμως ο Βαγγέλης να περιμένει άλλο τον Αρη. Η υπομονή έχει και όρια, καθώς ο παίκτης δεν είναι 20 χρονών. Προτεραιότητα μας ήταν ο Αρης, όμως δεν μπορούμε να πιέσουμε και τον προπονητή, ο οποίος, ορθώς, έχει τα «κλειδιά» και αποφασίζει. Περνουν οι μέρες. Δεν έχουμε κάτι με τον Αρη και τους ανθρώπους της ομάδας. Ήταν όλα άψογα ξαναλέω.

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: Δεν μπορώ να απαντήσω σε φημολογίες για ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ενώ δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας. Το επόμενο ραντεβο’ύ πρέπει να γίνει άμεσα, για παράδειγμα μέσα στο ΣΚ. Παίρνουμε ρίσκο όσο περιμένουμε περισσότερο.

Για την σχέση του Πλατέλλα με τον Αρη: Ο Βαγγέλης δέθηκε με τον Αρη και ο Αρης με τον Βαγγέλη. Ήθελέ να έρθει στην ομάδα. Άφησε την Superleague για να έρθει σε ομάδα Football League γιατι θεωρούσε πως θα γίνει ο νέος ηγέτης του Αρη και με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση θα επέστρεφε και εκείνος στην θέση που του αρμόζει. Αυτός ειναι και ο λόγος που ο παίκτης περιμένει τον Αρη. Η πλευρά του Αρη δικαιώθηκε όταν έφερε τον παίκτη. Περιμένουμε τον Άρη , μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ