«Χαλάει» του Ντιγκινί στη Χάποελ Τελ Αβίβ

«Χαλάει» του Ντιγκινί στη Χάποελ Τελ Αβίβ

Ο Νίκολας Ντιγκινί φέρεται να ταξίδεψε στο Ισραήλ για να συζητήσει με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ωστόσο δεν τα βρήκε με τη διοίκησή της και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η Χάποελ Τελ Αβίβ φερόταν να έχει έρθει σε επαφή με τον Νίκολας Ντιγκινί για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί μαζί του, με τον 30χρονο εξτρέμ να ταξιδεύει στο Ισραήλ για τις σχετικές διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας της μέσης ανατολής, η Χάποελ δεν κατάφερε να καλύψει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή ως προς το οικονομικό κομμάτι.

Αναφέρεται, δε, ότι θα αποχωρήσει άμεσα από το Ισραήλ για να αναζητήσει αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του, την ώρα που ο Άρης εξετάζει την περίπτωσή του. Ο Γάλλος παρουσιάζεται να αξιώνει τον ετήσιο μισθό τον 250.000 ευρώ, την ώρα που η Χάποελ προτίθεται να του προσφέρει το μέγιστο 220.000.

Ο Ντιγκινί πραγματοποίησε 34 εμφανίσεις και πέτυχε 10 γκολ με τη φανέλα του Ατρόμητου την περασμένη σεζόν, όντας καταλυτικός στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι στη Super League. Ωστόσο, έχει αποφασίσει να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ