Πήγε Ρέντη ο Γκερέρο

Πήγε Ρέντη ο Γκερέρο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο πήγε την Παρασκευή στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών κι έκανε μέρος της προπόνησης. Τα είπε για λίγο με τον Πέδρο Μαρτίνς και με τους νέους του συμπαίκτες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την προετοιμασία τους στου Ρέντη και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού πήγε την Παρασκευή το απόγευμα και ο Μιγκέλ Γκερέρο. Το νέο μεταγραφικό απόκτηση των ερυθρόλευκων πήγε στου Ρέντη κι έκανε μάλιστα ένα μικρό μέρος της προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ισπανός στράικερ μίλησε για λίγο με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ενώ είχε την ευκαιρία να τα πει για λίγο και με νέους τους συμπαίκτες.

Όπως προαναφέραμε ο Γκερέρο έκανε ένα μικρό μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής αλλά αναμένεται ν’ ακολουθήσει όλο το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας στην προπόνηση του Σαββάτου. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Ισπανός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μεταγραφή στον Ολυμπιακό, προσθέτοντας πως είναι πανέτοιμος για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις προπονήσεις τους επί ελληνικού εδάφους αλλά αρχίζουν να ετοιμάζουν και βαλίτσες για το Ζέεφελντ. Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Δευτέρα για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο πάντως είναι πως και η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη κούραση για τους παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν…χαρίστηκε στους ερυθρόλευκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ