Παναθηναϊκός : Φουλ για deal με Κάτσε, Μυστακίδη και συνέπεια στις πληρωμές

Παναθηναϊκός : Φουλ για deal με Κάτσε, Μυστακίδη και συνέπεια στις πληρωμές

Οι προτεραιότητες του Δώνη και οι υποσχέσεις του Αλαφούζου.

Στη συνάντηση του Γιώργου Δώνη με τον Γιάννη Αλαφούζο φιξαρίστηκε η συμφωνία για τριετή συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, παράλληλα, ενημέρωση τον 49χρονο τεχνικό, ότι όλα εξελίσσονται ομαλά με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Δώνης το είχε επισημάνει πριν αρκετό καιρό στον Αλαφούζο και του έδωσε να καταλάβει και την Παρασκευή ότι εξαιτίας του περιορισμού των μεταγραφών, θα είναι σημαντικό να μείνουν δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, όπως οι Κάτσε, Μυστακίδης. Πρώτον, δεν θα κοστίσουν υπερβολικά χρήματα.

Δεύτερον, γνωρίζουν την ομάδα και θα την βοηθήσουν άμεσα, διότι δεν υπάρχει θέμα προσαρμογής. Αυτό φάνηκε να το αντιλαμβάνεται πλήρως ο Αλαφούζος, γι’ αυτό επανέλαβε στον Δώνη, ό,τι έχει πει και στον Νταμπίζα. Πως έχουν την έγκρισή του να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτευχθεί συμφωνία με τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε, ότι ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου για να κλείσει τις υποθέσεις και να κάνει την τροποποίηση στα συμβόλαια των παικτών, που τυπικά δεσμεύονται με τον Παναθηναϊκό έως εκείνη τη μέρα. Τις προσεχείς ημέρες, λοιπόν, ο Νταμπίζας θα εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τους Θεσσαλονικείς κι αυτή τη φορά ελπίζει να μην βρει τοίχο (δεδομένα υπάρχει παρασκήνιο και με τις ψηφοφορίες στα θεσμικά όργανα).

Εκτός από τα μεταγραφικά, που αφορούν τον Κάτσε και τον Μυστακίδη, ο Δώνης επανέλαβε την επιθυμία του στον Αλαφούζο. Πως θέλει μία ενωμένη ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και στα αποδυτήρια. Και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια στις πληρωμές. Στους παίκτες οφείλεται η δόση Μαϊου, αλλά υπάρχει περιθώριο να καταβληθεί έως τις 30 του μήνα. Αν δεν συμβεί αυτό, από την 1η Ιουλίου όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Ο Αλαφούζος υποσχέθηκε πως θα κάνει το καλύτερο δυνατό και θα επιχειρήσει να τακτοποιήσει οποιαδήποτε εκκρεμότητα. Αλλά μοιάζει δύσκολο να πληρώσει άμεσα όλη τη δόση. Με τη λήξη του πρωταθλήματος, είχε ειπωθεί στους παίκτες ότι θα γίνει προσπάθεια να την πληρωθούν τμηματικά έως τον Αύγουστο. Αν έχει αλλάξει κάτι, θα φανεί σύντομα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ