Ολυμπιακός : Είναι πρώτη επιλογή για Κάμπελ, σύμφωνα με πηγές του παίκτη

Ολυμπιακός : Είναι πρώτη επιλογή για Κάμπελ, σύμφωνα με πηγές του παίκτη

O Τζόελ Κάμπελ σε περίπτωση που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έχει ακουστεί για την περίπτωση του Τζόελ Κάμπελ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Φυσικά, ο Κοσταρικανός εξτρέμ ακόμα έχει ένα παιχνίδι με την εθνική του ομάδα για το Μουντιάλ και έπειτα από τις υποχρεώσεις του στη Ρωσία, θα κοιτάξει να βρει ομάδα.

Να αναφέρουμε ότι και η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον του παίκτη έχει δηλώσει πως ο τελευταίος έχει προτιμήσει τι θα κάνει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που προτιμάει να αγωνιστεί αν και εφόσον φυσικά επιστρέψει στη χώρα μας. Θυμίζουμε ότι τη σεζόν 2013-14 ο Κάμπελ είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τους κανονιέρηδες με ιδιαίτερη επιτυχία και είχε εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων. Βέβαια και ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ήθελε να τον ξαναδεί με τη φανέλα της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ