Ολυμπιακός : Κλείνει ο Ντουάρτε

Ολυμπιακός : Κλείνει ο Ντουάρτε

Την περίπτωση του Ντομίνγκος Ντουάρτε της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και στόχος του Πέδρο Μαρτίνς  είναι να έχει κλείσει το θέμα πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι περιπτώσεις που κοιτάζουν οι ερυθρόλευκοι είναι αρκετές, με τελευταίο όνομα αυτό του Ντομίνγκος Ντουάρτε. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής O’Jogo ο αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει προταθεί στους Πειραιώτες και αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος «καίγεται» για την απόκτηση στόπερ.

Ο Ντουάρτε ανήκει στην ομάδα της Λισσαβώνας ενώ έπαιξε φέτος δανεικός στην Τσάβες, με την οποία είχε 32 συμμετοχές. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που προέρχεται από την Σπόρτινγκ Β’ και έχει παίξει δανεικός και στην Μπελενένσες, βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η αποχώρηση του Ντουάρτε από τη Σπόρτινγκ το φετινό καλοκαίρι είναι δεδομένη, ενώ το deal για τον παίκτη θα κλείσει με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Τέλος η O’Jogo τονίζει πως ο 23χρονος αμυντικός μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ