Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν πάρτι στην Καμάρα για το πρωτάθλημα (vid)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν πάρτι στην Καμάρα για το πρωτάθλημα (vid)

Αν και δεν το έχουν κατακτήσει ακόμη, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έστησαν πάρτι στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι τίτλου με τον Άρη.

Αργά και βασανιστικά περνούν οι ώρες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που περιμένουν πώς και πώς το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη (20:00) όπου με νίκη η ομάδα τους κατακτά το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Η ανυπομονησία τους είναι μάλιστα τέτοια που το βράδυ του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα και με συνθήματα και καπνογόνα έκαναν τη νύχτα-μέρα πανηγυρίζοντας για τον διαφαινόμενο τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Το «κλειδί» για τον Ολυμπιακό είναι η ενέργεια

Για σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν δώσει ραντεβού για πορεία προς το το Makedonia Palace όπου θα βρίσκεται η αποστολή της ομάδας και από εκεί για την Τούμπα ώστε να παρακολουθήσουν το ματς σε γιγαντοοθόνη.

Η αστυνομία πάντως εξέδωσε χθες και δεύτερη ανακοίνωση με την οποία απαγορεύει οποιαδήποτε συνάθροιση σήμερα (19/5) από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ στο κέντρο της πόλης ενώ τα μέτρα είναι δρακόντεια σε πολλά σημεία της Θεσσαλονίκης και πέριξ των γηπέδων των δύο ομάδων.

Ευχή όλων είναι να κυλήσουν τα πάντα ομαλά όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα το βράδυ ενώ σε ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ είναι εύκολα αντιληπτό πως η Θεσσαλονίκη δεν θα κοιμηθεί απόψε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ