ΠΑΟΚ : Ο Λουτσέσκου ρίχνει βάρος στην τακτική

ΠΑΟΚ : Ο Λουτσέσκου ρίχνει βάρος στην τακτική

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την αρχή της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ δείχνει ότι θα δουλέψει περισσότερο στην τακτική.

Από τις πρώτες μέρες της φετινής προετοιμασίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου ρίχνει περισσότερο βάρος στην τακτική και δουλεύει περισσότερο με ασκήσεις με μπάλα. Αυτό έκανε και στη χθεσινή (22/6) πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή σε μικρό χώρο, αλλά και στην ανάπτυξη με σωστές τοποθετήσεις.

Εκτός από τι κτίσιμο του παιχνιδιού, ο Ρουμάνος με το καλημέρα δουλεύει και το πρέσινγκ που θέλει να ασκεί Δικέφαλος στην αντίπαλη άμυνα, δίνοντας συνεχώς οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του για τις θέσεις και τις κινήσεις τους.

Επίσης ο Λουτσέσκου από την πρώτη μέρα στην Ολλανδία έθεσε ορισμένους κανόνες για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν την προετοιμασία. Ζήτησε από όλους απόλυτη ησυχία και διακριτική παρουσία, αλλά και να μη γίνεται χρήση των κινητών τηλεφώνων την ώρα του βασικού προγράμματος, η οποία μπορεί να αποσπά την προσοχή των παικτών του.

Επίσης επιτρέπει να τραβηχτούν φωτογραφίες και video στην προθέρμανση, αλλά όταν αρχίζει το κομμάτι της τακτικής ζήτησε να κλείνουν οι κάμερες. Σήμερα (23/6) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν δύο προπονήσεις, και το πρωί (11:00) και το απόγευμα (19:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ