Γιαννακόπουλος σε ΠΑΕ : «Θα παραστώ στις συζητήσεις για τη Λεωφόρο»

Γιαννακόπουλος σε ΠΑΕ : «Θα παραστώ στις συζητήσεις για τη Λεωφόρο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με επιστολή του στην ΠΑΕ ενημέρωσε πως θα παραβρεθεί αυτοπροσώπως στη συζήτηση του Ερασιτέχνη για τη σύμβαση της Λεωφόρου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα παραστεί κι ο ίδιος στις συνομιλίες που θα πραγματοποιηθούν για τη σύμβαση χρήσης του Απόστολος Νικολαΐδης. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ, αλλά και πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα δώσει το παρών στη συνάντηση για την χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον Βασίλη Κωνσταντίνου με επιστολή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε με επιστολή την Παρασκευή (22/6), με την οποία ενημερώνει τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι θα παραστεί στη συνάντηση που θα προγραμματίσουν, μαζί με τον Παναγιώτη Μπόμη και τον δικηγόρο του.

Το ραντεβού αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας και θα οριστικοποιηθεί μετά από επικοινωνία που θα έχουν οι δύο πλευρές τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Η παρουσία του Γιαννακόπουλου στη συνάντηση είναι πολύ σημαντική, ενώ ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος αναφέρει στην επιστολή του ότι η ισχύουσα σύμβαση «είναι ενάντια στα συμφέροντα του Ερασιτέχνη» και απαιτεί την επαναδιαπραγμάτευση της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη δηλώνει στο περιβάλλον του ότι δεν αντιμετωπίζει αρνητικά τη μετακόμιση της ομάδας ποδοσφαίρου στο ΟΑΚΑ, όμως επιμένει ότι όσο θα παίζει στη Λεωφόρο η ΠΑΕ θα να τηρεί τη συμφωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ