Στον τελικό με buzzer beater η Κ17 του Ολυμπιακού, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Στον τελικό με buzzer beater η Κ17 του Ολυμπιακού, 1-0 τον Παναθηναϊκό

Με γκολ του Τζαμαλή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό με 1-0 στη Λαμία και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17.

Με γκολ του Αλέξανδρου Τζαμαλή στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17. Το ματς έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας και στον τελικό που θα γίνει την Τρίτη (28/5, 17:00) οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ, όπως και πέρσι.

Ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ο Ολυμπιακός, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του, καθώς οι προσπάθειές του σταματούσαν πάνω στον τερματοφύλακα των «πρασίνων». Όμως η φάση που έκρινε το ματς έγινε στην εκπνοή, μετά από εκτέλεση κόρνερ και σουτ του Τζαμαλή στην απέναντι γωνία του Ζώγα, με τον Λατιφάι μάταια να προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Οι πιτσιρικάδες έδωσαν το Κύπελλο στους «κόκκινους διάβολους»

Ήταν το 17ο εφετινό γκολ για τον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού που αποκτήθηκε στην αρχή της σεζόν από τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Πειραιώτες θα διεκδικήσουν το όγδοο τρόπαιό τους στο πρωτάθλημα της Κ17 και δεύτερο συνεχόμενο.

Παναθηναϊκός (Τόλης Παπαβασιλείου): Ζώγας, Χαντζάρας, Καλοσκάμης (4΄λ.τρ. Βύντρα), Βενάκης (81΄ Λατιφάι), Καρούζος, Πάνος, Ζέκα (70΄ Θεοχάρης), Μαρκεζίνης, Τρίκατζης, Σώκος, Ουζουνίδης (81΄ Τσερεβελάκης)

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Γεωργακόπουλος, Γιωτόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Θεοδωρίδης, Φίλης (64΄ Καρακώστας), Πλις, Φλούδας, Μιχαηλίδης (64΄ Βασιλακόπουλος), Κτενάς (72΄ Δαρβίρας, 90+1΄ λ.τρ. Ζουριδάκης), Τζαμαλής

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ