Ολυμπιακός : Ξεκαθαρίζει για Οτζίτζα

Ολυμπιακός : Ξεκαθαρίζει για Οτζίτζα

Δοκιμάζει την Πέμπτη ο Οτζίτζα να προπονηθεί την ώρα που ο Λεμονής κρατάει στην "τσίτα" τους παίκτες του

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Τάκη Λεμονή πάντως να κρατάει “κλειστά χαρτιά”, αναφορικά με τις σκέψεις του γα την εντεκάδα των Πειραιωτών στο σαββατιάτικο ματς.

Το πρόβλημα των πρωταθλητών “ακούει” στο όνομα του Οτζίτζα, καθώς ο διεθνής Βέλγος μέσος έχει ακόμα ενοχλήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Πέμπτη με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή αν θα είναι στη διάθεση του Λεμονή. Οι πιθανότητες είναι μάλλον μοιρασμένες.

“Σας το ξαναλέω, να είστε συγκεντρωμένοι”

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μίλησε και στη σημερινή προπόνηση στους παίκτες του, ζητώντας προσοχή και σοβαρότητα στο ματς με τον Λεβαδειακό. “Σας το είπα χθες, το ξαναλέω και σήμερα. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να δείξετε μεγάλη προσοχή. Το παιχνίδι δε θα είναι εύκολο και πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς”.

*Ο Καρίμ Ανσαριφάρν επέστρεψε στου Ρέντη και θα είναι όπως όλα δείχνουν στη βασική εντεκάδα των “ερυθρόλευκων”.

*Ο Πάρντο έχει ξεκινήσει τ ταξίδι της επιστροφής, με στόχο να είναι αύριο στου Ρέντη. Μάλλον θα είναι στην αποστολή αλλά όχι στη βασική εντεκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ