«Δίνει 2.000.000 ευρώ στην Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός»

«Δίνει 2.000.000 ευρώ στην Σπέτσια για τον Ντραγκόφσκι ο Παναθηναϊκός»

Δημοσιεύματα από Ιταλία αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει μέχρι και 2.000.000 ευρώ στην Σπέτσια προκειμένου να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, τονίζοντας πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία

Από τις πρώτες εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έδειξε τις ικανότητές του και σχεδόν άμεσα στο πράσινο στρατόπεδο ξεκίνησαν οι σκέψεις για την μόνιμη απόκτησή του Πολωνού τερματοφύλακα.

Σύμφωνα με την συμφωνία του δανεισμού του 26χρονου κίπερ από την Σπέτσια, εάν το «τριφύλλι» επιθυμεί την απόκτησή του θα πρέπει να καταβάλει 3 εκ ευρώ στην ιταλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα 18 γκολ του Ολυμπιακού στο Conference σε ένα βίντεο!

Ωστόσο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει προσφορά στην Σπέτσια ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης, με του Ιταλούς να αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Από την πλευρά του ο Ντραγκόφσκι έχει στραμμένο το βλέμμα του στις επιλογές του Ομοσπονδιακού προπονητή της Πολωνίας για το Euro 2024, περιμένοντας να βρεθεί στην τριάδα, με τον Μπούλκα της Νις να είναι ο βασικός του αντίπαλος.

O Πολωνός τερματοφύλακας ήρθε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιανουάριο και πραγματοποίησε 16 εμφανίσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 6 παιχνίδια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ