ΠΑΟΚ: Μεγάλη πρόταση της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Μεγάλη πρόταση της Σάλτσμπουργκ για Κωνσταντέλια!

Η Σάλτσμπουργκ θέλει τον Γιάννη Κωνσταντέλια και είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της προσφέροντας 15 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ.

Θέλει να κάνει δικό της τον Γιάννη Κωνσταντέλια η Σάλτσμπουργκ και το δείχνει με κάθε τρόπο! Μετά τις κρούσεις χωρίς ανταπόκριση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ, οι Αυστριακοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση ύψους 15 εκατ. ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης στους πρωταθλητές Ελλάδος για την απόκτηση του νεαρού άσου.

Ο Δικέφαλος δεν δείχνει θετικός να παραχωρήσει τον παίκτη με αυτό το ποσό, όμως η Σάλτσμπουργκ είνα αποφασισμένη και δεν αποκλείεται να επανέλθει άμεσα με ακόμη πιο βελτιωμένη πρόταση. Μάλιστα η ομάδα της Αυστρίας προσφέρει και ένα πολύ δελεαστικό συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια για να τον κάνει δικό της.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας ο μικρός Γιαννάκης (pic,vid)

Στον ΠΑΟΚ υποστηρίζουν συγκεκριμένα πως αυτή η πρόταση έχει φτάσει στα γραφεία τους εδώ και δύο εβδομάδες, αλλά είναι μακριά από τα «θέλω» τους. Οι δύο ομάδες βρίσκονται πάντως σε ανοικτή γραμμή και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις. Ειδικά αν η Σάλτσμπουργκ πλησιάσει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ