Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στη Nova

Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στη Nova

Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας του ΠΑΟΚ θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στη Nova.

Αύριο (26/6) ξεκινούν τα φιλικά της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τα παρακολουθήσουν στη Nova.

Το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδώσει live και τα τρία πρώτα φιλικά τεστ του Δικέφαλου κόντρα σε Γάνδη Κ23 (26/6), Άντερλεχτ (29/6) και Νόρτζελαντ (2/7)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο Χορστ της Ολλανδίας όπου πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και αύριο (26/6) στις 19:00, θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό τεστ την Κ23 της Γάνδης. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD και από την υπηρεσία Nova GO.

Η συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια για του Δικέφαλου είναι την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 19:00 με τον αγώνα κόντρα στην Άντερλεχτ. Η αναμέτρηση θα προβληθεί επίσης από το Novasports1HD και από την υπηρεσία Nova GO.

Το τρίτο τεστ για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στις 18:00 απέναντι στη Νόρτζελαντ. Εκείνος ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports4HD και το Nova GO.

Στις περιγραφές των τριών φιλικών αγώνων του ΠΑΟΚ, καθώς και στο ρεπορτάζ θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Γιάννης Πάγκος και Κωστής Μπότσαρης αντίστοιχα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ