Καρυπίδης: «Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς να λυθεί το τηλεοπτικό»

Καρυπίδης: «Δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα χωρίς να λυθεί το τηλεοπτικό»

Η απόφαση των έξι «άστεγων» ΠΑΕ βάζει μπλόκο στην έναρξη της Superleague.

Στην Αθήνα βρίσκονται οι εκπρόσωποι των ομάδων της Superleague για τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκείμενου να συζητηθεί ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν.
Οι έξι ΠΑΕ από αυτές, που μέχρι στιγμής δεν έχουν συμφωνήσει για τηλεοπτικό συμβόλαιο, άδραξαν την ευκαιρία και πραγματοποίησαν τη δική τους συνάντηση για το κρίσιμο θέμα που τις απασχολεί.
Κοινή απαίτηση όλων των εμπλεκόμενων είναι να βρεθεί ικανοποιητική λύση και μέχρι να προκύψουν θετικές εξελίξεις, όλες οι ομάδες δείχνουν αποφασισμένες να μην επιτρέψουν τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με σοβαρές εκκρεμότητες ανοιχτές.
Ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μετά την παρουσία του στο ραντεβού που έγινε στον ΣΚΑΪ και ήταν παρόντες οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκός, Άρης (αλλά έλειπε η Ξάνθη), τόνισε χαρακτηριστικά για το ζήτημα: «Δεν είναι δυνατόν κάτω από αυτές τις συνθήκες να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είμαστε αποφασισμένοι να μην κατέβουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ