ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Οχι» σε 6.000.000 € του Αννόβερου για Σισέ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Οχι» σε 6.000.000 € του Αννόβερου για Σισέ!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στην επίσημη πρόταση που κατέθεσε η γερμανική ομάδα. Δεν παραχωρείται με λιγότερα από 10.000.000 € ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, συνεχίζονται οι κρούσεις!

Εκτός του Σεμπά, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, από την Παρασκευή έλειπε από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές των Ερυθρόλευκων. Ο λόγος για τον Πάπε Αμπού Σισέ. Ενα πρόσωπο που βρίσκεται στο προσκήνιο των παρασκηνιακών επαφών του συλλόγου τις τελευταίες ημέρες και αποτελεί πρωτεύον θέμα συζήτησης. Και αυτό, διότι το μέλλον του απασχολεί αρκετούς συλλόγους του εξωτερικού. Συλλόγους που έχουν ήδη κινηθεί επίσημα, με σκοπό να πείσουν τον Ολυμπιακό να πει το μεγάλο «ναι». Κάτι, όμως, που δεν είναι διόλου απλό ή… φθηνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, οι Πειραιώτες απέρριψαν μια πολύ μεγάλη προσφορά για την παραχώρηση του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού. Προσφορά που έφτασε από το Αννόβερο και η οποία αφορούσε ποσό της τάξης των 6.000.000 € ευρώ. Ποσό που έφτασε ως επίσημη πρόταση στα χέρια των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Και όπως έφτασε, έτσι και απορρίφθηκε. Αμεσα, ξεκάθαρα και… ασυζητητί.

Δεν είναι μυστικό ότι στον Ολυμπιακό δεν «καίγονται» να πουλήσουν τον Σισέ. Αντιθέτως, θεωρούν ότι εάν αγωνιστεί ακόμη μία σεζόν στον Πειραιά, η αξία του θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η διοίκηση της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού δεν μπαίνει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τον οποιονδήποτε σύλλογο για τον 23χρονο στόπερ, εάν το νούμερο δεν… ξεκινάει από τα 10.000.000 €. Ποσό, ωστόσο, που δεν θεωρείται απίθανο να εμφανιστεί το επόμενο διάστημα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόταση του Αννόβερου, τώρα, οι Γερμανοί δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση Σισέ. Θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια και σκοπεύουν να επανέλθουν. Με τη διαφορά ότι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τίποτε να πει μαζί τους, εάν τα νούμερα δεν είναι αυτά που η διοίκηση του συλλόγου έχει θέσει ως ξεκάθαρη υπεραξία του παίκτη. Εξάλλου, ήδη πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί διερευνητικές επαφές και από άλλους συλλόγους για τον Σενεγαλέζο, ο οποίος παντρεύτηκε προχθές στο Ντακάρ.

Αξίζει κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι Γερμανοί έχουν διαρκώς στραμμένο το βλέμμα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στον Ολυμπιακό, για κεντρικούς αμυντικούς. Η τρομερή χρονιά που πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Ρέτσος, όπως και σχεδόν όλοι σχεδόν οι στόπερ που έχει παραχωρήσει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, έχει στρέψει το ενδιαφέρον στους Πειραιώτες. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι πριν η Λεβερκούζεν κλείσει τον Ρέτσο, είχε κάνει επίσημη πρόταση σχεδόν 15.000.000 ευρώ η Γκλάντμπαχ. Και δεν αποκλείεται ανάλογα ποσά να προκύψουν και φέτος, αυτή τη φορά για τον Σισέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ