Ολυμπιακός : Έφτασε στο Ζέεφελντ

Ολυμπιακός : Έφτασε στο Ζέεφελντ

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο Ζέεφελντ για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Αυστρία και το Ζέεφελντ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του Πειραιά θα ξεκινήσει το «χτίσιμο» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ύστερα από τα καθιερωμένα και απαραίτητα εργομετρικά τεστ, αλλά και τη μία εβδομάδα προπονήσεων στο Ρέντη, ήρθε η ώρα των αυστριακών Άλπεων για τους «ερυθρόλευκους». Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με την αποστολή των Πειραιωτών, η οποία αποτελείται από τους Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Γκερέρο, Καράδαη, Κούτρη, Μάνο, Μανθάτη, Μάριν, Νικολάου, Νικολή, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακα, Σκαφίδα, Τσιμίκα, Βέργο, Βρουσάι και Βούκοβιτς, αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (25/6) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι παίκτες μαζί με το προπονητικό τιμ και όλα τα μέλη της αποστολής επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό το Μόναχο. Εκεί τους περίμενε μια αποθεωτική αποδοχή από μερίδα οπαδών της ομάδας και έπειτα επιβιβάστηκαν στο πούλμαν, που τους μετέφερε στο αυστριακό προπονητικό κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ