ΠΑΟΚ : Τα φιλικά του Δικεφάλου και στο εξωτερικό

ΠΑΟΚ : Τα φιλικά του Δικεφάλου και στο εξωτερικό

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό θα έχουν την δυνατότητα να δουν την αγαπημένη τους ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει στην Ολλανδία μέσα από το PAOK TV.

Το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το PAOK TV, θα κρατήσει συντροφιά στους φιλάθλους της ομάδας που είναι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού όλο το καλοκαίρι. Από αύριο (26/6) που θα ξεκινήσουν οι φιλικές αναμετρήσεις επί Ολλανδικού εδάφους θα έχουν την δυνατότητα όλοι να τα παρακολουθήσουν. Όπως ενημέρωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ η πλατφόρμα του ΠΑΟΚ εξασφάλισε τα δικαιώματα μετάδοσης των φιλικών αγώνων προετοιμασίας στην Ολλανδία και σας προσφέρει τις… μάχες του Δικεφάλου μέσω internet όπου κι αν βρίσκεστε.

Η αρχή γίνεται την Τρίτη (26.06) στις 19:00 με τον αγώνα κόντρα στην Κ23 της Γάνδης, τον οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ. Εύκολα, απλά και εντελώς δωρεάν, απολαύστε τους αγώνες στην Smart TV σας, σε υπολογιστή, στο κινητό ή σε tablet μέσω της επιλογής Watch Now!

Η μετάδοση των αγώνων από το PAOK TV θα είναι ενεργή ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όσους βρίσκονται εκτός Ελλάδας, Αλβανίας και Κύπρου. Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν εντός Ελλάδας αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το tv.paokfc.gr ή καλέστε στην γραμμή εξυπηρέτησης πελατών: +30 2310958322 (καθημερινά 09:00 με 17:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ