Δημήτρης Μαυριάς: Ένα «διαμαντάκι» για τον Άρη

Δημήτρης Μαυριάς: Ένα «διαμαντάκι» για τον Άρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Άρης έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα τον Καρδιτσιώτη ακραίο επιθετικό, Δημήτρη Μαυριά!

Με ταλέντο, δυνατότητες και εμπειρία θέλουν να εξοπλίσουν τον Άρη της επόμενης αγωνιστικής σεζόν οι διοικούντες την ομάδα. Ένα από τα πρόσωπα που εξετάζουν θερμά, είναι ο 22χρονος Δημήτρης Μαυριάς που εκπροσωπείται από τον Ίλια Ίβιτς (επιστήθιο φίλο του Θοδωρή Καρυπίδη). Ο νεαρός εξτρέμ, ιδιαίτερα ταλαντούχος και πλήρως εξελίξιμος απασχόλησε τους Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Παναχαΐκή, Δόξα Δράμας. Τρύπωσε και στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ενδιαφέρει πολύ και τον Άρη!

Ο ταλαντούχος άσος γεννηθείς στις 3 Οκτωβρίου του 1996 στην Καρδίτσα, ξεκίνησε το ταξίδι προς… την κατάκτηση της ποδοσφαιρικής του ουτοπίας, από την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας, πριν μετακομίσει στον ΑΟ Γλυφάδας στα 17 του χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2014 επέστρεψε στη γενέτειρα πόλη του και φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης για δύο χρόνια, έχοντας συνολικά 59 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ.

Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή για το πρώτο μεγάλο άλμα. Η Βέροια τον απέκτησε το 2016 και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Superleague. Η κακή συνολικά εικόνα της ομάδας (πάλευε για τη σωτηρία της) δεν του επέτρεψε να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Έκλεισε, λοιπόν, τη χρονιά με 4 παιχνίδια στα πόδια του. Ακολούθησε η «μετακόμισή» του στον νεοφώτιστο στη Football League, Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 32 συμμετοχές, 8 γκολ και 4 ασίστ στην πιο παραγωγική του χρονιά ως τώρα.

Ο νεαρός άσος, διεθνής με την Κ19 από το 2015, απασχόλησε τους Πράσινους που δεδομένων των συνθηκών και της διοικητικής αστάθειας αναζητούν νέους, ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν το ρόστερ. Ωστόσο το «φλερτ» δεν μετουσιώθηκε ποτέ σε πρόταση. Η ομάδα που εξετάζει όμως ζεστά το ενδεχόμενο απόκτησής του είναι ο Άρης!

Οι Θεσσαλονικείς που έκλεισαν την πόρτα της Football League και ετοιμάζονται για το μεγάλο come back μετά από τέσσερα χρόνια, έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον 22χρονο αριστερό εξτρέμ που χρησιμοποιεί με την ίδια άνεση και τα δύο του πόδια, παρότι δεξιοπόδαρος, και έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί στα «χέρια» του Πάκο Ερέρα! Σημαντικό ρόλο στη μετακόμιση του νεαρού προς το… Βορρά θα έχει και ο Ίλια Ίβιτς, επίσημος εκπρόσωπος του παίκτη, που έχει παραδοσιακά άριστες σχέσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Dimitris MAVRIAS from VIDEOSCOUTING on Vimeo.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ