Νέα επαφή Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για Κάτσε, μέχρι Τετάρτη η απάντηση

Νέα επαφή Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για Κάτσε, μέχρι Τετάρτη η απάντηση

Ο Παναθηναϊκός κάνει την... απέλπιδα προσπάθεια για να αποκτήσει τον Έργκους Κάτσε, ενώ παραμένει στο κόλπο και για τον Γιάννη Μυστακίδη. Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα.

Νέες… ελπίδες για τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τον Έργκους Κάτσε, αλλά και τον Γιάννη Μυστακίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν νέα επαφή σήμερα με την πλευρά ου ΠΑΟΚ, κυρίως για το θέμα του Αλβανού χαφ, αλλά και γι’ αυτό του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ, μετά και τη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας, όπου ο Παναθηναϊκός έριξε λευκό και επί της ουσίας δεν πήρε το μέρος της ΑΕΚ, φαίνεται περισσότερο διαλλακτικός όσον αφορά το θέμα του δανεισμού των δύο ποδοσφαιριστών.

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να πείσουν τον ΠΑΟΚ να βάλει εκείνος περίπου το 40% των χρημάτων από τις 400.000 ευρώ που είναι το συμβόλαιο του παίκτη (μαζί με τα μπόνους που θα συμπεριληφθούν στις πάγιες αποδοχές). Οι πράσινοι προσφέρουν 230.000 ευρώ και περιμένουν τον ΠΑΟΚ να δώσει τα υπόλοιπα ώστε ο Κάτσε να παίξει με τη μορφή δανεισμού και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά τον Μυστακίδη και σ’ αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να δώσει τα περισσότερα χρήματα στον παίκτη και ο ΠΑΟΚ να καλύψει ένα μικρό ποσό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι αύριο το βράδυ ή το αργότερο την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ θα έχει λάβει την οριστική του απόφαση και θα δώσει την απάντησή του στον Παναθηναϊκό, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ