Οι φωνές του Λουτσέσκου και οι δύο ενδεκάδες του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Γάνδη

Οι φωνές του Λουτσέσκου και οι δύο ενδεκάδες του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Γάνδη

Η σημερινή απογευματινή προπόνηση κινήθηκε σε ρυθμούς Γάνδης με αφορμή το αυριανό φιλικό με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αποφασίζει για τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός στην απογευματινή προπόνηση χώρισε την ομάδα του σε δύο ενδεκάδες, με την πρώτη να δουλεύει κυρίως στην αμυντική αντιμετώπιση των στημένων, ενώ η δεύτερη στο επιθετικό κομμάτι. Ο 49χρονος προπονητής, ζητούσε διαρκώς από τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν άμεση αντίδραση όταν χάνουν την μπάλα, αλλά και γρήγορη σκέψη, όταν ο ΠΑΟΚ έχει την κατοχή.

Στο αυριανό φιλικό ο Δικέφαλος θα παραταχθεί με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν ξεχωριστά σε κάθε ημίχρονο.

Στην πρώτη ενδεκάδα θα αγωνιστούν στην άμυνα οι Κίτσιου, Βαρέλα, Μιχόγεβιτς και Βιεϊρίνια. Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Σάκχοφ και Χαρίσης και λίγο μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Πέλκας. Η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Λάμπρου, Λημνιό ή Ενρίκε και στην κορυφή θα παίξει ο Μυστακίδης.

Η δεύτερη ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Μάτος, Χατσερίντι, Κρέσπο, Λεβέκ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ και Κουλούρη.

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Ολλανδίαμέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει με τους τερματοφύλακες. Δηλαδή ποιοι θα αγωνιστούν. Επικρατέστεροι είναι οι Πασχαλάκης και Ρέι, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Γλύκος και Σιαμπάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ