Παραπέμπουν τον Γιαννακόπουλο στον Πιεμπονγκσάντ

Παραπέμπουν τον Γιαννακόπουλο στον Πιεμπονγκσάντ

Στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιμένουν την άφιξη του Ταϊλανδού και υποστηρίζουν ότι μαζί του πρέπει να συζητήσει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη για την οφειλή των 611.000 ευρώ.

Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν άμεσα συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θυμίζουμε ότι επιθυμεί επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας για το χρέος των 611.000 ευρώ, το οποίο όπως αναφέρεται στη σύμβαση που υπεγράφη στις 12/4, πρέπει να καταβληθεί από την ΠΑΕ σε πέντε χρόνια, δηλαδή σε 60 μηνιαίες δόσεις των 10.000 ευρώ (και να γίνει κούρεμα των 11.000 ευρώ, εφόσον τηρείται ο διακανονισμός). Ο Γιαννακόπουλος, λοιπόν, περιμένει ενημέρωση για το πότε θα γίνει η συνάντηση. Στην ΠΑΕ, όμως, δεν βιάζονται. Βρίσκονται σε αναμονή του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, τον οποίο θα ενημερώσουν για την υπόθεση. Διότι ο Ταϊλανδός οφείλει να γνωρίζει για το τι θα επωμιστεί, εφόσον όπως όλα δείχνουν αναλάβει το «τριφύλλι».

Στελέχη της ΠΑΕ ελπίζουν ότι ο Ταϊλανδός θα έρθει εντός της εβδομάδας κι εκτιμούν ότι ο  Γιαννακόπουλος θα πρέπει να συζητήσει με τον εκπρόσωπο της «Pan Asia». Αν διαπιστώσουν ότι καθυστερεί η έλευση του Ταϊλανδού, τότε ίσως λόγω και των πιέσεων του Γιαννακόπουλου να γίνει μία συνάντηση, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα. Και πάλι, όμως, όπως προκύπτει απ’ όσα λένε άνθρωποι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, δεν φαίνεται λύση στον ορίζοντα…

«Εχουμε υπογράψει μία συμφωνία με την περασμένη διοίκηση του Ερασιτέχνη και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την τηρήσουμε. Δεν έχουμε να πούμε κάτι στον Γιαννακόπουλο. Αυτός έχει να μας πει. Δικαίωμά του να ζητάει επαναδιαπραγμάτευση. Θ’ ακούσουμε τις προτάσεις του κι ανάλογα θα πράξουμε», σχολίαζαν. Ο Γιαννακόπουλος, πάντως, με όποιον και να χρειαστεί να συναντηθεί δεν θα δεχθεί να ισχύσει η υπάρχουσα συμφωνία.

Πληρωμές

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν να παίρνουν τη δόση Μαϊου κι ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση από τη διοίκηση για το πότε θα καταβληθεί. Σύμφωνα με τον νόμο, η ΠΑΕ έχει περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου να εξοφλήσει τους ποδοσφαιριστές, διαφορετικά όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής την 1η Ιουλίου. Ο Γιώργος Δώνης ξεκαθάρισε στη συνάντηση που είχε την περασμένη Παρασκευή με τον Αλαφούζο ότι δεν θέλει να ξεκινήσει η προετοιμασία με γκρίνιες. Γι’ αυτό έως την Τετάρτη ή την Πέμπτη θα γίνει γνωστό από τη διοίκηση πότε θα ξεκινήσει η καταβολή της δόσης Μαϊου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ