Μήνυμα σε Παϊρότζ: «Βάλε τα χρήματα έως τα μέσα Ιουλίου»

Μήνυμα σε Παϊρότζ: «Βάλε τα χρήματα έως τα μέσα Ιουλίου»

Από μέρα σε μέρα αναμένεται στην Αθήνα ο Πιεμπονγκσάντ, που θα κληθεί να δείξει τον Ιούλιο τις πραγματικές του προθέσεις.

Η ακριβής ημέρα άφιξης του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει γίνει γνωστή. όλα δείχνουν, βέβαια, ότι θα έρθει εντός της εβδομάδας και φυσικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται σε αναμονή της έλευσης του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος και ουσιαστικά και ο νομικός, ουσιαστικά έρχεται για να σφραγίσει με τον Γιάννη Αλαφούζο τη συμφωνία για αλλαγή του ιδιοκτησιακού. Στη νέα συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει ένα σημαντικό βήμα για να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος, αλλά το πιο καθοριστικό είναι να δείξει ο Πιεμπονγκσάντ τα χρήματα στην ΑΜΚ που θα προκηρυχθεί στη Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουλίου.

Αυτό που θα ζητηθεί από τον Ταϊλανδό είναι να βάλει το συντομότερο δυνατό τα 20 εκατ. ευρώ. Ή έστω το μεγαλύτερο μέρος τους. Η ΠΑΕ για να μην χαθεί χρόνος έκανε το καθήκον της κι αποφάσισε τη διεξαγωγή ΓΣ και ΑΜΚ και θέλει από τον Πιεμπονγκσάντ να την καλύψει τουλάχιστον έως τις 15 Ιουλίου.

Αυτό τουλάχιστον διαρρέει από στελέχη της ΠΑΕ. Η ομάδα είναι γνωστό ότι έχει τρομερές υποχρεώσεις, δεν υπάρχουν έσοδα μέσα στο καλοκαίρι και γι’ αυτό περιμένουν από τον Ταϊλανδό να μην καθυστερήσει άλλο. Θα είναι, άλλωστε και μία απόδειξη ότι όλα αλλάζουν. Δεν αποκλείεται να υπογραφεί και ρήτρα για την κατάθεση των χρημάτων στην ΑΜΚ εντός συγκεκριμένου χρονικού ορίου.

Κι ο Ταϊλανδός να είναι κατοχυρωμένος πως δεν θα προκύψει κάποιος άλλος ξαφνικά, για παράδειγμα ο Γιαννακόπουλος (ο οποίος δεν έχει δείξει, πάντως, τέτοια πρόθεση), αλλά κυρίως ο νυν μεγαλομέτοχος να εξασφαλίσει ότι ο εκπρόσωπος της «Pan Asia» δεν θα καθυστερήσει την εισροή χρημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ