Σπανός : «Συμφωνία με ΠΑΟΚ για δανεισμό του Κουλούρη»

Σπανός : «Συμφωνία με ΠΑΟΚ για δανεισμό του Κουλούρη»

Ο Γιώργος Σπανός δήλωσε ότι ο Ατρόμητος έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Κουλούρη.

Ο Γιώργος Σπανός με δηλώσεις του στον «FAIR PLAY FM 96,1» αποκάλυψε ότι ο Ατρόμητος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κουλούρη.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχουμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για το δανεισμό του Κουλούρη και λογικά μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Όσον αφορά τον Χατζηισαΐα, θεωρώ ότι και με αυτό το θέμα θα έχουμε εξελίξεις τις επόμενες ημέρες. Περιμένει απλά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να έρθει και πάλι κοντά μας. Για τον Ουάρντα είναι τιμή μας που αγωνίζεται στο Μουντιάλ, είναι ένας παίκτης που πρόσφερε στην ομάδα μας και προήγαγε το ποδόσφαιρο».

Για την καλή σχέση του Ατρομητου με τον ΠΑΟΚ: «Γιατί να μην είναι καλή; Με όποιες ομάδες μας σέβονται, τις σεβόμαστε κι εμείς. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι δανεικοί σε εμάς, εξελίχθηκαν και παράλληλα είχε οφέλη και ο ΠΑΟΚ».

Για την ευρωπαϊκή παρουσία του Ατρομήτου: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε εκ νέου ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο πρώτος στόχος είναι να προκριθούμε επί της Ντιναμό Μπρεστ και να δούμε στη συνέχεια πώς θα πάμε στην Ευρώπη».

Για τον νέο Πρόεδρο της Superleague, τον κ. Μπαταγιάννη: «Ο κ. Μπαταγιάννης είναι οικογενειακός μου φίλος, είναι προσωπικός μου δικηγόρος και των παιδιών μου. Ξέρω ότι έχει όρεξη και θα προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα».

Για την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο χθεσινό Δ.Σ. της Superleague: «Έκανε μία ενωτική ομιλία, όπως επίσης θεώρησε ότι και στα τηλεοπτικά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Για να δούμε τι θα γίνει».

Για το ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων: «Είμαστε επτά ΠΑΕ, πλέον προσχώρησε και η Ξάνθη. Δεν είναι θέμα απειλής, είναι θέμα βιωσιμότητας και πιστεύω ότι θα λυθεί. Δε γίνεται να ξεκινάει ένα πρωτάθλημα και κάποιες ομάδες να μην έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο. Αποφασίσαμε να μην υπογράψουμε την προκήρυξη του πρωταθλήματος αν δεν έχουμε κλείσει συμβόλαιο. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει επί ίσοις όροις και υπό συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού. Νομίζω ότι όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα έχουν κεντρική διαχείριση».

Για το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων: «Σαν Ατρόμητος είμαστε υπέρ μίας πρότασης που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των ομάδων και προάγει τον υγιή ανταγωνισμό. Αν η πρόταση πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, θα την υπερψηφίσουμε».

Για τον Ντιγκινί: «Είναι καλός παίκτης, θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή για τον Άρη αν ολοκληρωθεί. Δεν ήταν επιλογή του προπονητή μας να φύγει. Απλά στην ομάδα έχουμε κάποια οικονομικά στάνταρ, τα οποία δε θέλουμε να διαταράσσονται. Είχαμε διαφορά στο οικονομικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ