Λουτσέσκου : «Ταλαντούχος ο Μπαλογιάννης, δεν θα… κρυφτώ για Λεβέκ»

Λουτσέσκου : «Ταλαντούχος ο Μπαλογιάννης, δεν θα… κρυφτώ για Λεβέκ»

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού αμέσως μετά το τέλος του φιλικού τεστ του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα της Γάνδης.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 της ομάδας Κ-23 της Γάνδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στα σημεία που ξεχώρισε από το πρώτο φιλικό τεστ της ομάδας του. Μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στους Μπαλογιάννη, Λέο Ζαμπά, αλλά και τον Λεβέκ που δεν κατάφερε και πάλι να αγωνιστεί.

Αρχικά είπε: «Είναι μία περίοδος προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό είναι να προπονούμαστε καλά, να βελτιώνουμε την φυσική κατάστασή μας, να πάρουμε το μέγιστο από τα φιλικά αυτά. Θα πρέπει γρήγορα να έρθει η χημεία, επειδή έχουμε νέους ποδοσφαιριστές και οι παίκτες να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους στο τέλος της προετοιμασίας. Οι παίκτες συνεχίζουν την προετοιμασία τους, για εμάς το σημαντικό είναι να πιέσουμε τους εαυτούς μας και να δουλέψουμε σκληρά. Με τις διπλές προπονήσεις τα πόδια είναι βαριά, τα φιλικά παιχνίδια είναι για να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να έχουμε μία καλή νοοτροπία. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τον Μπαλογιάννη είπε: «Ο Μπαλογιάννης είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και έπαιξε σε αυτή την θέση εξαιτίας της αποχής του Βιεϊρίνια και των ενοχλήσεων που ένιωσε ο Λεβέκ. Έχει μυαλό, αν αλλάξει θέση γιατί να μη γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Ελλάδα. Έχω ενημερωθεί ότι και παλιότερα έπαιζε στη συγκεκριμένη θέση».

Για τον Λέο Ζαμπά: «Είναι ένας παίκτης με καλά φυσικά προσόντα, αλλά είναι μία προπόνηση το σημερινό φιλικό, δεν μου αρέσει να μιλάω για έναν συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή».

Για τον Λεβέκ: «Είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν θα κρυφτώ… Θα πρέπει να βρούμε μία λύση».

Για τις μεταγραφές: «Είναι μία περίοδος στην οποία δουλεύουμε πολύ, στο κομμάτι των μεταγραφών. Δουλεύουμε ώστε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις κινήσεις μας. Είμαστε στο 80%».

Για τους παίκτες που επέστρεψαν: «Είμαστε εδώ το 80% πλέον και είμαι σίγουρος ότι θα προσαρμοστούν γρήγορα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ