Ολυμπιακός: Ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας σε νέους κατόχους

Ολυμπιακός: Ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας σε νέους κατόχους

Από το πρωί της Τετάρτης (27/06) οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας σεζόν.

Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και για μία ακόμα χρονιά οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο. Περισσότεροι από 9.000 οπαδοί των Πειραιωτών ανανέωσαν τα διαρκείας τους και έκλεισαν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη νέα σεζόν.

Από αύριο, Τετάρτη (27/06), ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε νέους κατόχους. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα σταθούν και πάλι δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα και θα τη βοηθήσουν με τη βροντερή φωνή τους. Οι οπαδοί των Πειραιωτών από την Τετάρτη θα αρχίσουν να αγοράζουν τα νέα διαρκείας και να δείχνουν την έμπρακτα τη στήριξή τους στη διοίκηση, στον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Η νέα σεζόν είναι πολύ σημαντική για το σύλλογο και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Η στήριξη των οπαδών είναι πολύ σημαντική για τον Πορτογάλο τεχνικό και τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ